Merhabalar,
Arkadaşlar Ps3'ümü askerden geldiğimde almıştım yaklaşık 2011 aralık aylarında en fazla 3 defa oynandı yanlışlık ile versiyon güncellemesi yaptım ve oynayamamazlıktan canım sıkıldı. Garantisi 15.04.2011 Tarihli aracı firma ile 1 milyara geldi.
Sony PlayStation® 320GB 3D PAL SLİM
2 Adet Kol Wireles (Sony, Kontorland)
Kutudaki Hdm kablo galiba sol taraftarki
1 Adet Orj oyun Kill Zone resimde gözüküyor.
Makinada tek çizik bile yoktur.
Resimlerde herşey görünüyor fazla anlamıyorum kusura bakmayın
Ama sıfır ayarında arkadaşlar takasa gelince göreceksiniz sizde.
Ölü fiyatına teklif vermeyin. Makine en fazla 3 defa oynanmıştır!
NİKON d60 ile TAKAS OLUR NET FİYATI İNDİRİMSİZ 500 TL DİR
Ayrıca takas olabilir fotoğrafçılık hobisine başlayacagım buna uygun bir fotoğraf makinası ile [email protected] msn adresim.
Not: Alıcak kişi istanbul içinde olmak zorundadır ve telefon bilgileri adres bilgileri herşeyini vericek bana yoksa hiç mesaj atmayın arkadaşlar aynılarını bende vereceğim. Konuyada yazarsanız çok sevinirim mesaj atınca.
Not2: Akşam saat 22:00 gibi gelecegim cevapları o zaman atıcam kusura bakmayın.
Arkadaşlar Ps3'ümü askerden geldiğimde almıştım yaklaşık 2011 aralık aylarında en fazla 3 defa oynandı yanlışlık ile versiyon güncellemesi yaptım ve oynayamamazlıktan canım sıkıldı. Garantisi 15.04.2011 Tarihli aracı firma ile 1 milyara geldi.
Sony PlayStation® 320GB 3D PAL SLİM
2 Adet Kol Wireles (Sony, Kontorland)
Kutudaki Hdm kablo galiba sol taraftarki
1 Adet Orj oyun Kill Zone resimde gözüküyor.
Makinada tek çizik bile yoktur.
Resimlerde herşey görünüyor fazla anlamıyorum kusura bakmayın
Ölü fiyatına teklif vermeyin. Makine en fazla 3 defa oynanmıştır!
NİKON d60 ile TAKAS OLUR NET FİYATI İNDİRİMSİZ 500 TL DİR
Ayrıca takas olabilir fotoğrafçılık hobisine başlayacagım buna uygun bir fotoğraf makinası ile [email protected] msn adresim.
Not: Alıcak kişi istanbul içinde olmak zorundadır ve telefon bilgileri adres bilgileri herşeyini vericek bana yoksa hiç mesaj atmayın arkadaşlar aynılarını bende vereceğim. Konuyada yazarsanız çok sevinirim mesaj atınca.
Not2: Akşam saat 22:00 gibi gelecegim cevapları o zaman atıcam kusura bakmayın.