İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

PTC Ref üye kazanma blogu satılık

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Merhaba arkadaşlar,

Site adresi: scamptc.blogcu.com

Hit: Günde ortalama 50 hit almakta şuan (Güncel yazı girdiğim zamanlar 200 ortalamada idi, ve oldukça yorumda alan bir blog sitesidir.)

Sponsor: Kullanmıyorum. Fakat ayda en az 35$ kazandırıyor paypala. Detaylar aşağıda.

İstenen fiyat: 80 TL (Pazarlık sünnettir :) )

Ödeme Şekli: Turkcell TL ve Banka Hesabına Havale

Ekstra bilgiler:

Arkadaşlar site ile ilgilendiğim günlerde ortalama 200 hit alan ve ptc siteleri için günde 3-4 ref getiren bir blogdu, ilgilenmediğim halde hala ref sayılarım artmakta. Çoğunlukla özgün içerikli makaleler yazmaktaydım blogumda.

Sitenin domaini scamptc olduğu için, örneğin yeni bir ptc sitesi bulan kişi(örneğin neobux sitesini duyan biri), google vb. arama motorlarında "neobux scam" yazdımı direk bloga ulaşıyor Türkçe içeriklerde (Sitenin yabancı hitide oluyor arada domain evrensel bir isim olduğundan) sonuç olarak sitenin scam (dolandırıcı) olmadığını görüyor ve sizin ref linkinizden kayıt oluyor.

Site ile birlikte

içinde şuan 5.36$ para olan hotfile hesabı

içinde 1.1$ para olan easyhits4u hesabı, bu hesapta şuan kullanabileceğiniz manuel 3634.93 hit vardır, ve hiçbirşey yapmasanız bile 34 ref üyesi olduğundan size sürekli para ve hit sağlar.

Neobux hesabı, içinde $1.341 para var, 41 direk, 32 kiralık üye var.

Onbux hesabı, $1.235 para ve 24 direk, 19 kiralı üye var.

Hesapların Bağlı Olduğu içinde * PayPal bakiyesi: $17,80 USD olan paypal hesabıda verilecektir, hesap sanal kart ile onaylı yapılmıştır.

Ayrıca diğer ptc hesaplarında da para ve hit vardır belli miktarlarda, mesela paidtoclick.in sitesinden 62 direk ref üyesi olan hesap ayda 0.50$ getirmiş bu ay.

Kısaca hiç uğraşmadığım halde para bsıyor şuan azda olsa hesaplar, tüm hesapları ve blogu olduğu gibi devrediyorum, adsense reklamları kullanmadım, sponsor geliride elde edilebilir uğraşılırsa.

PTC, upload, internetten para kazanma konularında kullanabilirsiniz. Ben etik bulmuyorum ama xticaret komisyonculuğuda para kazandırır.

Blog ile birlikte kullandığım ingilizce ptc kaynaklarınıda vereceğim, orda sitenizi güncelleyebilirsiniz.

Satış sebebi: Yeni sitemle daha çok ilgilenmek istiyorum, bu projeye vakit ayıramıyorum son 1-2 aydır. Neobux, onbuxa girip günde 4 reklama tıklamayı unutuyorum bile çoğu zaman.

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
PM gönderildi, satış güncel.

Eğer almayı düşünürseniz size güvenilir ingilizce ptc inceleme sitelerinin bilgilerinide göndereceğim.

Çok az ingilizce bilgi ve google translate ile bile kolayca çeviri yapıp sitede özgün makale yayınlamak mümkün.

Sadece google tr değil, diğer ülkelerdende ziyaretçi geliyor domain adı evrensel olduğu için. Neobux scam yazıp gelen pek çok kişi oluyor mesela. Blogda en alttaki ülkelerin bayrakları olan sayacada bakabilirsiniz isterseniz.

Site ile birlikte aşağıdaki listedeki ptc hesaplarınıda devredeceğim:
http://scamptc.blogcu.com/scam-ptc-list/9016725

Herbir sitede aşağı yukarı 20-60 tane direkt ref var.

Totalde vereceğim hesaplarda zaten 30$ civarı paralar var.

Ben daha önce ayda 35$ civarı kazanıp, ebayda alışveriş yapıyordum. I-pod shuffle (orjinal değil), gümüş takılar, anahtarlıklar, kol saati gibi ürünler almıştım.

Kendine özgü ziyaretçi kitlesi oluşturmaya başlamıştı fakat yeni projelerim yüzünden ve işlerimin yoğunluğu yüzünden satıyorum, asıl mesleğim makine mühendisliği. Hem iş hemde site işleriyle uğraşmak epey vakit almakta.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.