İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

PTCBank Geri Döndü -Google dan onaylı -Günde 2.38$

Braga42

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Merhaba arkadaşlar. Herkes biliyordur belki PTCBANK'ın scam bir site olduğunu ama bir kere site heklenmiş galiba. Veritabanı çökmüş ve tüm veriler gitmiş haliyle. Ben de tam 100$ ı geçmiştim ödeme bekliyordum. Sonra bir daha baktım site yenilenmiş ve google'dan onaylı olmuş resimde gördüğünüz gibi.

AdsızTwzV9.png

Belkide ödeme yapıyordur artık. Günde 2.38$ kazandıran bir başka ptc sitesi yok ama bu siteye belki de güvenebiliriz. Ben derimki biraz ref toplayalım ve 100$ a ulaşınca parayı isteyelim . Eğer ay sonunda parayı verirse herkesin harika bir geliri olur bence.

İlgilenen arkadaşlar olursa lütfen refimden üye olsun ve bana nickini pm atsın.Eğer ödeme yapılırsa parayı bütün reflere eşit bir şekilde dağıtacam. Bana güvenebilirsiniz. Teşekkür Ederim !!!!

REFLİ LİNK

CTRL14

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
inşallah verir refinden üye oldum hadi bakalım

berke.dabag

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
PTCBANK.NET SCAMDIR HİÇBİR SİTE SİZE GÜNDE 3$KAZANDIRMAZ YA KAZANDIRIRSADA Yok ayrıca googlenin site güvenliğine gelince googleye reklam verirsen ve google her ay düzenli bir para öderse tabi site güvenli olur Tekrar söylüyorum PTCBANK.NET SCAMDIR...
Kandırılmak istiyorsanız buyrun deneyin...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.