Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

PTCBot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerkBirkan

0
Yasakli Uye
Açılan Konu
45
Kendi yaptığım bu özel yazılım sayesinde , her gün uğraşmadan tamamen güvenilir olan ptc sitelerine üye oluyor , reklamlara tıklıyor ve ref elde ediyorsunuz. Günlük size göre en az 10$ en fazla 50$ kazanıyorsunuz. Yazılımdaki ptc sitelerinin hepsi anında ödeme yapan sitelerdir. Bu yüzden anında ödemeyi alıyorsunuz. İsterseniz kendinizde ptc sitesi ekleyebiliyorsunuz , çıkarabiliyorsunuz. Setupda paypal hesabınızı yazıyorsunuz. Program ücretsiz sürümüdür ve 2 günle sınırlıdır. Ücretli sürüm 50$ dır ve satın almak için pm atın.

Programın Üye Olduğu Bazı PTC Siteleri :

http://www.no-minimum.com
paidtoclick.co.in
wealwayspaybux.com
bux.to
onbux.com
...

DOWLOAD : http://sharecash.org/download.php?file=1343559

blade78

0
Yasakli Uye
Açılan Konu
80
2 cent için 50 dolar çok para istemiyormusun:D

BerkBirkan

0
Yasakli Uye
Açılan Konu
45
2 cent değil 10 dolar kazanıyorsun en az 100den fazla ptc sitesine üye oluyor dikkatli oku istersen.

zubar

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
118
o kadar güvenilir ödeme yapan ptc sitesi var mıymış?

GrafikMedya

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
19
Demo gününü 1 aya çıkarırsan alan memnun satan memnun olur...Herkes kazanır.Çünkü insanların eline para geçmeden sana ödemeyi yapamaz.

BerkBirkan

0
Yasakli Uye
Açılan Konu
45
2 günde 20 dolar kazanacak daha ne yapayım allah aşkına :D yuh artık bu kadar para kazandıran programı 1 aya çekersem :D

DincerAydogdu

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
113
hotfile, rapidshare gibi düzgün bir yere yüklersen programını bir incelemek isterim.

BerkBirkan

0
Yasakli Uye
Açılan Konu
45
Oraya upload etmişimki bi niyetim var. Kimse indirmemiş zaten ne beleşçi millet olmuşuz ya 1 aya çıkardım süreyi tamam!

DincerAydogdu

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
113
...Kimse indirmemiş zaten...

Cin olmadan şeytan çarpmaya kalkarsan öyle olur. Yenisin galiba sen bu piyasada. İyinet kurtlar sofrası, yanlış yerdesin sen, burada seni yerler.

Amacının tamamen anket doldurtarak sana ödeme yapan sharecash'e yönelmek olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki sharecash artık efsane olmuş bir fake yöntemidir. Yurt dışında çok yaygındır. Sadece youtube'a girip sharecash yazarsan piyasa hakkında biraz bilgi sahibi olabilirsiniz.

Ayrıca böyle bir program gerçek olsa ben bunu gözüm kapalı kısa bir sürede 50 kişiye peşin 1000TL'den çatır çatır satarım.

Raporumda da belirteceğim, bahsettiğiniz programı yönetimden birine göndermenizi aksi halde üyeleri kandırmaya çalıştığınız için gerekenin yapılmasını yönetimden rica ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...