- Reaction score
- 0
Evet arkadaşlar PTCİRCLE sayesinde günde 1$ hatta daha fazla kazanabilirsiniz.
Alttaki resimde de görüldüğü gibi reklamların değeri maks. 0.03 ve yaklasık 20 tane var bu reklamlardan. (Istitutional Ad diye geçiyor.)
Ekli dosyayı görüntüle 6596
Şöyle bir durum var ki üyelik tipine göre günlük tıklama limitleri var. Altta görüldüğü gibi
Protium üyelik: Günde 8 reklama tıklayabiliyoruz. Bu bildiğimiz standart üyeliğe denk geliyor.
Hydrogen: 15 reklam vs vs resimde de yazıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 6595
Scam olmadığını bilidğim için konu açtım ve referanslarımı hep bu siteye yönlendirdim. Proof bölümününde bir görüntüsünü paylaşiyim .
Ekli dosyayı görüntüle 6594
Bunların yanı sıra ;
PTSU görevleri (DO MİCROJOB)
Grid
Head n Tail
Bux Bonus gibi kazanç sistemleri de ekmeğinize yağ sürer.
Evet arkadaşlar harcadığınız zamana değecek bir site olduğunu düşünüyorum. Referans linkinden üye olursanız çok hoşuma gider
refli link:
refsiz link:
Alttaki resimde de görüldüğü gibi reklamların değeri maks. 0.03 ve yaklasık 20 tane var bu reklamlardan. (Istitutional Ad diye geçiyor.)
Ekli dosyayı görüntüle 6596
Şöyle bir durum var ki üyelik tipine göre günlük tıklama limitleri var. Altta görüldüğü gibi
Protium üyelik: Günde 8 reklama tıklayabiliyoruz. Bu bildiğimiz standart üyeliğe denk geliyor.
Hydrogen: 15 reklam vs vs resimde de yazıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 6595
Scam olmadığını bilidğim için konu açtım ve referanslarımı hep bu siteye yönlendirdim. Proof bölümününde bir görüntüsünü paylaşiyim .
Ekli dosyayı görüntüle 6594
Bunların yanı sıra ;
PTSU görevleri (DO MİCROJOB)
Grid
Head n Tail
Bux Bonus gibi kazanç sistemleri de ekmeğinize yağ sürer.
Evet arkadaşlar harcadığınız zamana değecek bir site olduğunu düşünüyorum. Referans linkinden üye olursanız çok hoşuma gider
refli link:
refsiz link: