İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Pts Türk(üyeolparakazan)

cerkez208

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Nasıl Çalışır

PTSTURK hakkında kısa bir açıklama

1.Adım - Kayıt Ol
PTSTURK da bir hesap açmak için kaydolun. Kuralları ve Kullanım Şartlarını mutlaka okuyun. E-posta adresinizi onaylamak için bir ileti alıcaksınız. Ödeme alabilmeniz için e-posta adresinizi doğrulamanız gerekir..

2.Adım - Tekliflere Göz Atın
Tekliflerin listesini görmek için sayfanın üst kısmındaki "Teklifler" yazan yere tıklayın.

3.Adım -Çeşitli Kategorilerde Birçok Teklif;İnceleyin
İlginizi çeken tekliflerin adlarının üzerine gelerek tıklayın.Yönlendirildiğiniz sayfadaki adımları uygulayarak teklife üye olun. Teklife üye olduktan sonra, ilgili teklifin bölümüne tekrar gelip "Tamam!" seçeneğini işaretleyerek teklifi tamamladığınızı bize bildirin.

4.Adım - Bekle
Bekle. Tamamlanan teklife göre birkaç gün içinde teklif onayı ya da reddi alacaksınız. Ortaklık içinde bulunduğumuz site ya da şirketten teyit gelince teklifler onaylanmaktadır.

5.Adım - Ödeme Alın
Beklemede veya reddedilmiş tekliflerinizi İstatistik sayfasından takip edebilirsiniz. Hesap bakiyesinden kazançlarınızı takip edebilirsiniz , ve istediğiniz zaman kolayca PayPal üzerinden ödeme talep edebilirsiniz.Ödeme talebinde bulunan kullanıcılarımızın ödemeleri hafta da bir kez Cuma günü yapılmaktadır.

ÜYE OLMAK İÇİN

Refli: TIKLAYINIZ
Refsiz: http://www.ptsturk.in/

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Uyanık bir site olmuş, Vestel e-mağaza zaten 0.90TL ödüyor webmastarlara, kazandırdıkları kayıt başına. Burda da illegal kayıt yaptırıpta 0.20$'ı üyelere veriyorlar. Sahtekarlık yani.

Konunuza refsiz link ekliyorum. Bundan sonra forum kurallarına dikkat ediniz lütfen. Birdahaki ihlalde ceza alacaksınız forum kuralları gereğince.

selcuktncl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
daniel;

ben böle bir yazıyı vestel sitesinde göremedim. 0.90 diye bir şey yok

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
İletişime geçin, yada max gelir tarzı sitelerden reklam bannerleri alın sitenize.

Vestelin böyle bir siteye, gereksiz üye kasması için 0.2$ vereceğini sanmıyorum. Sadece hedef kitleye ulaşmak için reklam banneri yayınlayabilirsiniz.

turkogluturk

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Aynen üyeliğe 0.9tl veriyor zaten satıştan baya kazanacak bu bütün rekalmverenler için geçerlidir.alışveriş oslun oyun olsun her türlü reklamda satış olmassa kazanılmaz.O yüzden yaptıkları çok yanlış fakat ptsturk zanox reklamları kullanıyor:D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5