İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ptsteklif sahibi ödememi yap

facecash

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
dün 32 dolar ödeme beklerken bugün hesabıma giriş yapayım dedim girilmiyor bunun nedeni nedir 1 aydan fazla bir uğraşıyı banlayıp hesaba 1 kuruş bile ödemeden kapatan bir zihniyet nerde onu söyleyin baban lütfen ptsteklifte bir üyeliği olan biri yazssın yeni üyelikleride kapamış forumada üye olunmayınca girilmiyor oranın.. 2 gün mühlet veriyoreum eğer ödememi yapmazzsa ben ne yapacağımı oda iyi biliyor..

catlakkorsan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yazık.. milletin sırtından kazan sonra üyeliği kapat.. türk siteleriyle çalşmamak gerek bence yabancı siteler daha güvenilir bence...

KaZaNaN_1

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kardeş bizim hesapda aynı akibeti yaşamış, geçen hafta aldım ödeme, bu hafta 5.6 dolar gelecekti, hale bak, bu kadar basitmi emek hırsızlığı yapmak.Ayıptır ayıp!....

facecash

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
yazık.. milletin sırtından kazan sonra üyeliği kapat.. türk siteleriyle çalşmamak gerek bence yabancı siteler daha güvenilir bence...
bu yabancı sponsorlar hakkında bilgi versene bize bizde kazanalım artık bende yerli sitelerle iş yapmamaya kara verdim artık ama bu işin peşini şeytan olsa peşini bırakmıcam pts türkü mahvediceğim..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.