- Reaction score
- 0
Değerli forum üyeleri merhaba,
Sorunum için yardımlarınıza ihtiyacım var.
Bu modülü 2 yıl önce uzun uğraşlar sonucu yazmıştım fakat işimden dolayı aradan uzun zaman geçtiği için php yazmaktan uzak kaldım.
Tabiki şimdi kod yazarken malesef sıkıntı çekiyorum.
Bu modülü kullanma ihtiyacı hasıl oldu ki bir ekleme yapma zarureti doğru.
Bende Doğal olarak herkesin yaptığı gibi sizlerden yardım alma yolunu seçtim.
Sorunum için yardımcı olursanız minnettar olurum.
yarışmacı girdiği zaman şunu görsün istiyorum "sayın üyemiz şu an yarışmada 5. sıradasınız" .
Bunun içinde taploda üye kısmında değer alabileceğim 2 kriter var. bilinen_cevap (her bildiği soru sayısal olarak oraya kayıt ediliyor)Örneğin 30 soruyu doğru cevaplamış ise o üyenin bilinen_cevap kolonunda 30 yazıyor.
şimdi 3 kişide 30 soruya doğru cevap vermiş ise o zamanda tarih_saat kolonuna bakarak önce cevap vereni üst sıraya yazacak (yani giren yarışmacı sadece kendi kaçıncı sırada bunu görse yeterlidir).
Uye tablomun yapısı:
bilinen_cevap <üyenin Bilinen cevap toplamı bu kolonda yazıyor( bu uyemiz 27 soruyu cevaplamış).
27
cevap_tarihi < Cevabın hangi tarih ve saat de verildiğini yazan kolon.
2011-03-24 18:32:11
id <üye id numarası
2
kad < kullanıcı adı
Gora
sifre < şifre
123
ad < adı
ismail
sad <soyadı
şahin
Tekrar ilgi ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Sorunum için yardımlarınıza ihtiyacım var.
Bu modülü 2 yıl önce uzun uğraşlar sonucu yazmıştım fakat işimden dolayı aradan uzun zaman geçtiği için php yazmaktan uzak kaldım.
Tabiki şimdi kod yazarken malesef sıkıntı çekiyorum.
Bu modülü kullanma ihtiyacı hasıl oldu ki bir ekleme yapma zarureti doğru.
Bende Doğal olarak herkesin yaptığı gibi sizlerden yardım alma yolunu seçtim.
Sorunum için yardımcı olursanız minnettar olurum.
yarışmacı girdiği zaman şunu görsün istiyorum "sayın üyemiz şu an yarışmada 5. sıradasınız" .
Bunun içinde taploda üye kısmında değer alabileceğim 2 kriter var. bilinen_cevap (her bildiği soru sayısal olarak oraya kayıt ediliyor)Örneğin 30 soruyu doğru cevaplamış ise o üyenin bilinen_cevap kolonunda 30 yazıyor.
şimdi 3 kişide 30 soruya doğru cevap vermiş ise o zamanda tarih_saat kolonuna bakarak önce cevap vereni üst sıraya yazacak (yani giren yarışmacı sadece kendi kaçıncı sırada bunu görse yeterlidir).
Uye tablomun yapısı:
bilinen_cevap <üyenin Bilinen cevap toplamı bu kolonda yazıyor( bu uyemiz 27 soruyu cevaplamış).
27
cevap_tarihi < Cevabın hangi tarih ve saat de verildiğini yazan kolon.
2011-03-24 18:32:11
id <üye id numarası
2
kad < kullanıcı adı
Gora
sifre < şifre
123
ad < adı
ismail
sad <soyadı
şahin
Tekrar ilgi ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim.