A
Anonymous
Misafir
şmidi 2 tablom var
muskarti
müşteri bilgileri tutuluyor)
Musno(pk)
ad
soyad
unvan
adres vs vs
siparis
musteri siparisleri tutuluyor,muskarti ile musno ile bağlı)
sirano(pk)
musno(secondary index)
siparistarihi
adet
quickreportta yapmak istediğim raporun öncesinde bir forma bir dblookupcombobox kodyum,datasource ve dataset özelliklerini boş bıraktım,listsource u muskartı,keyfield ve listfield ın ikiside unvan dolayısıyla tum unvanları sıralıyor.aynı formda 2 tane Datetimepicker ile
iki tarih arası sorgulama yaptım.şimdi benim amacım şöyle bir rapor yapmak
Rapor Title'ı
muskarti.unvan(detail band)
tarih Adet (bunlar header)(group header)
veriler burada(subdetail)
bunun için 2 sorgu yapmam gerekiyor hem unvanı sorguluyorum hemde iki tarih arası siparişleri sorguluyorum.yukarıdaki şekli master detail kullanarak muskartını master tarihleri sorgulayıp veri aldığım siparisquery i de detail yaptım ama bir türlü sipariler müşteriyle bağlı olarak gelmiyor.
subdetailde tüm siparisler gözüküyor.yazdıklarımı teker teker uygulayabilecek arkadaş varsa demek istediğimi anlıyacaktır.yardım lütfen
muskarti
Musno(pk)
ad
soyad
unvan
adres vs vs
siparis
sirano(pk)
musno(secondary index)
siparistarihi
adet
quickreportta yapmak istediğim raporun öncesinde bir forma bir dblookupcombobox kodyum,datasource ve dataset özelliklerini boş bıraktım,listsource u muskartı,keyfield ve listfield ın ikiside unvan dolayısıyla tum unvanları sıralıyor.aynı formda 2 tane Datetimepicker ile
iki tarih arası sorgulama yaptım.şimdi benim amacım şöyle bir rapor yapmak
Rapor Title'ı
muskarti.unvan(detail band)
tarih Adet (bunlar header)(group header)
veriler burada(subdetail)
bunun için 2 sorgu yapmam gerekiyor hem unvanı sorguluyorum hemde iki tarih arası siparişleri sorguluyorum.yukarıdaki şekli master detail kullanarak muskartını master tarihleri sorgulayıp veri aldığım siparisquery i de detail yaptım ama bir türlü sipariler müşteriyle bağlı olarak gelmiyor.
subdetailde tüm siparisler gözüküyor.yazdıklarımı teker teker uygulayabilecek arkadaş varsa demek istediğimi anlıyacaktır.yardım lütfen