İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Alış Radoynet'e guvenen varmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T

themaniac

Misafir
Merhaba arkadaslar ben SEO calismasi yaptiracagim elimde buyuk bir is var ama bazi kisilere yada firmalara guvenemiyorum.

Radoynet'i de burada mod'du ve reklamlari var oradan biliyorum ama guvenilirmi bilmiyorum. Yaa ben Radoynet'le soyle oldum boyle superdi diyeni okumadim forumda, belki vardir da ben gormemisimdir. ama asagidaki yorumu okuyunca Radoy'dan sogudum. Ayrica sitelerine girdim 24Saat canli destek yaziyordu ama ne destek var ne bisi. O linke tikladim hicbisi acilmadi. burada verdikleri MSN'i ekledim ama ses seda yok.

http://forum.iyinet.com/google-optimizasyon-ve-sandbox/178521-sandbox-u-boyladim.html#post1145976
Sattım ama host değişmedik.Yani aynı hostta.2 ay önce radoy dan pagerank bombası almıştım.

ata350' Alıntı:
Profosyoneldir dedik Nasıl olsa küçük paket dedik Gene beceremedik.Hemde 3 siteye birden almıştım.Diğerleride gitti desenize 45 liranın karşılığı buymuş demekki.

simdi bu yaziyi okuyunca radoy'dan cok sogudum acikcasi. simdi yapacagim bu iste sitemin yukselmesini istiyorum, sandbox'a girmesini degil. ve cidden bu isi profesyonel yapan deneyimli insanlarla calismak istiyorum. Yani SEO uc gunluk birsey degil. bunu yapan kisinin bana misal 6aylik planini aciklayabilmesi falan lazim.

neyse uzun lafin kisasi Radoy'la calismayi oneren, daha onceden calisipta memnun olan varmi? yani bir MP3 sitesinin hit'i 40-50 iken 800'e cikartmislar ama bu kalicimi gecicimi?

neyse yorumlarinizi bekliyorum dostlar

R

RadoyNet

Misafir
Tabiki öncelikle buradaki arkadaşlara sormak hakkınızdır.
Ben yinede 1-2 bilgi vereceğim.

Öncelikle burda seo yazmışsınız, biz seo değil backlink yapıyoruz. Radoy.Net üzerinde so değil backlink satıyoruz. Kaldı ki verilen hizmet seo olsaydı, 50-100 lira değil, 1000-3000-5000 lira olurdu.

Bizim bilgi ya da deneyimimizi google sonuçlarına çeşitli backlink ve türevlerini yazarak, google a radoy yazıp hakkımızdaki yorumları okuyarak görebilirsiniz.

En basitinden : 1300 adet yorum
http://www.r10.net/sosyal-link-bors...-en-ucuz-en-profesyonel-backlink-servisi.html

Kaldı ki , şahıs demiş ki, 2 ay önce pr bombası satın aldım, pr bombası nedir biliyor musunuz? 150-200 adet eklenen pr li profildir. Akla hemen 2 soru geliyor:
1) 2 ay sonra etki eder mi?
Cevap: imkansız

2) 2 ay sonra filtreye sokar mı:
Cevap: etki etmemesi imkansız ise, bu multi imkansızdır.

Nasılki bu işi bilmeyenlerle çalışmak istemiyorsanız, tabiri caizse bilmeyenlerin yorumlarına da bakmayacaksınız.

Ayıca bize ulaşamadığınızı da yazmışsınız.

İletişim kısmından telefon bilgilerimiz var, arayın buyrun görüşelim.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Doğrusu ben hizmet aldım ancak herhangi bir etksini gördüm dersem yalan olur..
Hizmeti almadan 2 hafta önce link çalışmasını bıraktım. Hizmet aldığım süre sonrasında içerik girişini sürdürdüm. İstatistikleri takip ettim değişimi görebilmek için ancak sonuç aynı.

Zaten gördüğüm kadarıyla aynı gün içerisinde bir programla yapılmış gibi gözüküyor. Yapılan wheeling işlemi çoğunlukla yabancı dil kodlaması bulunan sitelerden yapılmıştı ancak benim sitemin içeriği Türkçe.

R

RadoyNet

Misafir
Doğrusu ben hizmet aldım ancak herhangi bir etksini gördüm dersem yalan olur..
Hizmeti almadan 2 hafta önce link çalışmasını bıraktım. Hizmet aldığım süre sonrasında içerik girişini sürdürdüm. İstatistikleri takip ettim değişimi görebilmek için ancak sonuç aynı.

Zaten gördüğüm kadarıyla aynı gün içerisinde bir programla yapılmış gibi gözüküyor. Yapılan wheeling işlemi çoğunlukla yabancı dil kodlaması bulunan sitelerden yapılmıştı ancak benim sitemin içeriği Türkçe.

Link Wheel i siz inceleyip bizden talep ettiniz, link wheel himetimizde yabancı paravan bloglar açılarak yapıldığını belirttik. Yani sizler bunu bilerek satın aldınız, burda amaç karalamaksa dürüst olarak karalama yapılsın.

Tabi sonuç itibari ile bir backlink satışı yapıyoruz, koskoca iyinetin adminisiniz, sizinde az çok bilginiz vardır ki backlink ile kimse size garanti veremez. Fayda etmek istiyorsanız backlink dışında kalan seo etmenlerinin tamamı siteniz için sorunsuz olmak zorundadır. Buda site sahibinin işidir.

Garanti istiyor iseniz: http://www.radoy.net/kategori?paket=seo-paketleri
Buyrun seo paketimiz.

T

themaniac

Misafir
Tabi sonuç itibari ile bir backlink satışı yapıyoruz, koskoca iyinetin adminisiniz, sizinde az çok bilginiz vardır ki backlink ile kimse size garanti veremez. Fayda etmek istiyorsanız backlink dışında kalan seo etmenlerinin tamamı siteniz için sorunsuz olmak zorundadır. Buda site sahibinin işidir.

Buyrun seo paketimiz.

garanti istiyorsaniz diye dedikleri SEO paketi uzerine konusuyoruz. 175tl fiyati var ve listede bir suru backlink vs birseyler yaziyor. suanda halen MSN'de gorusuruyoruz. gorusme bittiginde buradan dusuncelerimi yazacagim.

Freeborn

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Link Wheel i siz inceleyip bizden talep ettiniz, link wheel himetimizde yabancı paravan bloglar açılarak yapıldığını belirttik. Yani sizler bunu bilerek satın aldınız, burda amaç karalamaksa dürüst olarak karalama yapılsın.

Buyrun seo paketimiz.

Burada bayanın konuşmasında Türkiye'nin en iyisi lafı geçiyor, acaba neye göre en iyisiniz, hangi sıralamaya göre ve hangi kritere göre? Lütfen bize bunu açıklar mısınız?

R

RadoyNet

Misafir
Burada bayanın konuşmasında Türkiye'nin en iyisi lafı geçiyor, acaba neye göre en iyisiniz, hangi sıralamaya göre ve hangi kritere göre? Lütfen bize bunu açıklar mısınız?

Türkiyede bu hizmetleri satan ilk web sitesi, ziyaretçi / reklam bazlı en çok ziyaret edilen ve en çok tercih edilen web sitesi, en çok müşteri yorumu bulunan web sitesi olarak.

Ekleme: Ayrıca o video ve video metnini bize hediye olarak düzenli çalıştığımız bir müşterimiz yaptırmıştır.

Ekleme: Kişisel bir tavsiye: http://forum.iyinet.com/link-pazari/175017-link-wheel-yontemiyle-12-siteden-tanitim-yazisi-siralamaya-direkt-etkili.html

Aynı işi yaptığınız kişilerin konularından prim yapmak yerine, kendi işinizi yaparak prim yapmanızı öneririm.

T

themaniac

Misafir
arkadaslar ben samimane birsey ogrenmek icin konu actim, ayni isi yapan iki kisi birbirine laf atsin diye degil. ben radoynet ile de gorustum. az cok paketleri hakkinda bilgi de aldim.
denemeyi dusunuyorum suanda. olursa insallah islemden sonra gelismeleri size de soylerim

R

RadoyNet

Misafir
arkadaslar ben samimane birsey ogrenmek icin konu actim, ayni isi yapan iki kisi birbirine laf atsin diye degil. ben radoynet ile de gorustum. az cok paketleri hakkinda bilgi de aldim.
denemeyi dusunuyorum suanda. olursa insallah islemden sonra gelismeleri size de soylerim
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Bizimle çalıştıktan sonra, buraya yazacağınız yorum bizim için değerli bir yorum olacaktır. Pişman olmayacağınızın garantisini bizzat veriyorum.

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Olumlu yorum sayısı fazla. Bende en kısa süre içerisinde deneyeceğim. Yorumlarımı yazacağım. Gerçi ben SEO paketini deneyeceğim.

ata350

0
İyinet Üyesi
Reaction score
35
Hocam ilk önce şunu belirteyim destek yok demişsiniz.Bu aralar hep sabahlıyorum radoyda benimle birlikte sabahlıyor.Ne zaman baksam açık ne zaman yazsam cevap.O konu biraz abartı olmuş sanki.pvpserverinfo.com siteme yaptırdım pagernak bombası.O dönemde biraz hitim düşmüştü 500 dü.Aldım paketi bekledim bekledim baktım hit tekrar toparlandı 800 oldu.Birkaç düştüğüm indexler 1. ye tırmandı.Orada öyle dedim çünkü o panikle ne yapacağımı bilemedim.Sonuçta google bizim herşeyimiz.Akşam bakınca 30 hit görünce siz naparsınız.Aklıma başka birşey gelmedi.O site şuanda benim değil.kendi sitemde yaptırdım 1 hafta oldu herhangi bir zararını görmedik.Eski süresi için 2 hafta diyorlar.Biraz yükseldi hitim 40 kadar.2 hafta dolduktan sonra tekrar yazarım isterseniz.Ama benim 2 yorumuma bakarak bunları yazmanız benide mahçup etti radoy.net ' e karşı.Radoy.net yüzündenmidir değilmidir bilemem , rapor gelecek googleden.Bakalım nedenmiş.O zaman daha net konuşabilirim.
osyoneldir dedik Nasıl olsa küçük paket dedik Gene beceremedik.Hemde 3 siteye birden almıştım.Diğerleride gitti desenize 45 liranın karşılığı buymuş demekki.

Bu sözün nedenide şudur , bir site eğer radoy.net ten sandbox yediyse diğer sitelerin yiyeceğidir.Ondan kuşkulanarak yazdım.

Sanmayın ki bu yazıyı tehdit yüzünden yazdım sadece 2 yorumuma bakılarak şu ana kadar kötülenmemiş bir firmayı bu kadar kötülemenizin hayretiyle yazdım.

Kolay gelsin , iyi çalışmalar.

T

themaniac

Misafir
bende SEO paketini denemeyi dusunuyorum hocam. zaten SEO paketinin icinde backlink calismalari ve fazlasi var. Peki calismalariniz ise yaramadi diyelim, para iadesi garantisi veriyormusunuz?

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44

Buyrun seo paketimiz.
"Yabancı" kelimesi nerede geçiyor arkadaşım? 1 hafta boyunca beklediniz ben noldu bizim iş diye sorduğumda aynı gece işi tamamlayıp verdiniz.

Amacınız gerçekten hizmet etmekse aldığınız paranın karşılığını verebilmekse, paravan blog ile wheeling yapıyoruz dediğinizde listenizde Türkçe hizmet veren blogları eklemeniz gerekirdi. Hani nerede? Yoksa hizmet verdiğiniz siteler Türkçe değilde yabancı siteler mi?

Geçirmişsiniz elinize bir-iki program, iş yaptığınızı söylüyorsunuz.. Sorunca "wheeling mi" evet wheeling, ama işe yarıyor mu "hayır"

Birde forum profilleri oluşturan sisteminiz varki "tam bir felaket". Türkçe içerikli bir siteye yüzlerce yabancı siteden link çıkarmak, (eğer sitenin yeterince Türkçe içerikli backlinki yoksa, ki zaten bunu başarabilen size gelmez) tam bir felakete sebebiyet verir. Gördüğüm kadarıyla veriyorda..

Madem koskoca adminiz işte sana gerçekler.

T

themaniac

Misafir
hocam ben kimseyi kotulemedim burada karsilastigim tek yazi seninkiydi ve onu koydum. nedir diye millete sordum. radoynet bile senin gibi tepki vermedi.
destek yok demedim. ama sitelerinden ulasamadim bu dogru. sonra iyinetteki MSN lerini ekledim ama kabul edilmedim bekledim kimse yok. bende sonra bu konuyu actm. ben bu adamlarla calismayi dusunuyorum, onlari kotulemek gibi bir niyetim yok ve yazilarimda gayet objektif

R

RadoyNet

Misafir
bende SEO paketini denemeyi dusunuyorum hocam. zaten SEO paketinin icinde backlink calismalari ve fazlasi var. Peki calismalariniz ise yaramadi diyelim, para iadesi garantisi veriyormusunuz?

Bizimle çalışan kişiler bilirlerki böyle bir garanti vermeme gerek yoktur.
Nedeni ise, 10 liralık paket alıp işe yaramadı diye gelenlere bile ben bizzat fayda görmesi açısından fazladan değişik işlemler hediye ediyorum.

Ya da aradan bir süre geçtikten sonra işleminiz işe yaradı, tekrar yaptırmak istiyorum ancak param yok diyenlere, ücretsiz destek veriyorum.

Bütün bunları yapan birisi olarak, böyle bir garanti vermeme inanın hiç gerek yok, o konuda içiniz rahat olsun.

T

themaniac

Misafir
Bizimle çalışan kişiler bilirlerki böyle bir garanti vermeme gerek yoktur.
Nedeni ise, 10 liralık paket alıp işe yaramadı diye gelenlere bile ben bizzat fayda görmesi açısından fazladan değişik işlemler hediye ediyorum.
Ya da aradan bir süre geçtikten sonra işleminiz işe yaradı, tekrar yaptırmak istiyorum ancak param yok diyenlere, ücretsiz destek veriyorum.
Bütün bunları yapan birisi olarak, böyle bir garanti vermeme inanın hiç gerek yok, o konuda içiniz rahat olsun.

zaten bu dediginiz garanti sayilir benim adima. yani mesele zaten parayi geri almak degil hakkini verecek bir hizmet almakti. sizde bunun basariya ulasmamasi halinde extra islemler ile bunu arttiracaginizi soyluyorsunuz. bence bu yeter. yeterki sitemize hakkiyla hizmet verilmis olsun

X

Xman

Misafir
Bende Radoy'dan bir paket aldım ve bir süreliğine faydasını gördüm ama sanırım Panda Farmer ile birlikte bir çok şey değişti, Radoy gibi backlink hizmeti veren arkadaşların sistemlerini Panda Farmer'a göre yenilemeleri gerekiyor bence.... Loi fayda görmedim diyorsa doğrudur, kendisi iyinet'te bu işin analizini yapacak ve doğru sonuca ulaşabilecek sayılı kişilerdendir. Radoy bugüne kadar yüzlerce satış yapmış ve bunların çoğunluğunda da müşteri memnuniyeti sağlamıştır, yukarıda da bahsettiğim gibi son dönemlerde bir performans düşüşü varsa bence Radoy'un sistemini Panda Farmer'a göre gözden geçirmesi gerekir. Herkese iyi forumlar.

delicesine

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
backlink çalışması yapmıştık...iyi sonuclar aldım..güvenebilirsiniz...

tumc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,
az önce Radoy'a pagerank bombası ve 1000 tane backlinks siparişi verdim ve hemen ödemeyi yaptım! İnşallah faydası gelir ama umutluyum!
Msn'de konuşup çok fazla sorup adamları da kıl etmek istemedim, altı üstü 25 tl diye :)
İşlerini seve seve yapsınlar...
Benim gibi uysal müşteriyi memnun etsinler :D

Not: Siteleri hakkındaki ilk izlenimim, işlerine önem verip itina gösterdikleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.