İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Radyo Hosting

G

GRAFIKDIZAYN

Misafir
haklısın eski fiyatlarımız kalmış güncellendi. uyarın için teşekkürler

aslano

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Radyo Hosting Reseller Shoutcast ücretli olarak verebiliyoruz

Shoutcast Kontrol Panel :

Web üzerinden kurulum

WHM ile entegre müşteri hesap açılışı

Shoutcast Server ayarları

Bandwidth kullanım ve bitrate kısıtlaması

Kullanım grafikleri

Sınırsız kullanıcı ve sınırsız Radyo Server

Radyo Kontrol panel demo için tıklayınız
kullanıcı : demo / şifre: demo

Trafik hesaplaması için tıklayınız

Radyo Hosting Reseller :

Yayın kalitesini dinlemek için en üstteki Radyo Tv bloğuna tıklayın istasyon aslanoto KUR AN

T

Turkish

Misafir
Hizmeti Veren Benim Siz Vermiorsunuz, İstediğim Fiyatı komakta ben Özgürüm herhalde Değil mi ?

ufukaykut

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Turkish' Alıntı:
Hizmeti Veren Benim Siz Vermiorsunuz, İstediğim Fiyatı komakta ben Özgürüm herhalde Değil mi ?
doğru herkes istediği fiyatı koyar seçim size bağlı.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Istedigim fiyati komakta ozgurum!

Heralde Keynes olmeden once soylemis bu sozu.

T

Turkish

Misafir
Yok Hayır Yanlış Anlamayın Arkadaşlar Yukarıda Arkadaş İyice Abarttınız Dedimişte Ben onun İçiN Söyledim O Sözü...

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
kopcak yarılcak bir mevzu yok... kul yapımı hata olur.. anlayışla karşılayıp iletmek lazım ki bende öyle yaptım kopmana gerek yok burada kimseyi rencide etmek için kasmıyoruz kendimizi sadece ufak bir yanlışlıgı belirttim..arkadaşda düzeltti.

CS.GEN.TR' Alıntı:

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Overselling yapmadan, bu fiyatlara radyo hosting satışı imkansızdır.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Overselling sevaptir zaten yapilsin da. Bu is boyle yapilmiyor. 1000 kisiye 80 YTL demissin. Bitrate kac? 32 mi 192 mi? Bu iki kalite arasi 1000 kisilik fark 160 megabite denk geliyor. Yani yok sayilacak bir fark midir ki bu bitrate belirtilmemis, istediginiz kalitede yayin yapabiliyorsunuz mu deniliyor? Imkanimiz olsa 1000 kisiyi toplayabilsek bu arkadasimizin server aldigi datacenter ne oluyor aman allah sesleriyle serverinin fisini cekecekler.

<son yazdiklarim post sahibine degildi, genel olarak soyledim. yanlis anlasilabilir diye kaldiriyorum>

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5