İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Rahatsızmıyım?

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Sayın Üyeler Ve Yöneticiler,

Daha önceda bu kişi ile ilgili bir konu yazılmıştı. Linkleri eklememe konusu idi.
Daha önce actıgım konuya cevap yazmıştı ve linki eklememişti. Şimdi yine konuma gelmiş linki ekledigini söylemiş. Diger konularda oldugu gibi yine eklememiş.

itrade kullandım 2. kez. Banada cevap yazmış rahatsızmıyım diye.
Arkadaşlar bu kişinin link degişimindeki actıgı konulara bakın hepsinde eklememiş. Bunlara bakarak itrade kullanırsanız sevinirim. Yöneticiler göndermiyor en azından bilinçli kullanıcılar gerekeni yapsın.

itrade kullanmamdan sonra bana yazdıgı cevap:

Cevap: iTrader Değerlendirme
Alıntı:
i.ari´isimli üyeden Alıntı
i.ari kullanıcısından yeni bir değerlendirme yada yorum aldınız.

Bu işlem hakkındaki detaylar bu adreste bulunabilir.

Not: Bu mesaj otomatik olarak gönderilmiştir.
rahatsızmısın arkadaşım? hangi linki eklemedim.

Aşagıdaki kullanıcıdır:
http://forum.iyinet.com/members/creep.html

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
kendini uyanık sanan enayilerle dolu ortalık dikkatli olmak lazım

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Bende Allah Korusun hastalığın var falan sandım he başlığı okuyunca ..
Boşver ya takma napıcan bunlar her yerde Allah cc Sağlık sıhhat versin yeterki..

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
eğer size haksız yere olumsuz bi bildiri yaparsa kanıtlayıcı bi mesaj atmanız yeterli olur ceza alması için , diğer türlü itraderlere bakıp anlaşıp anlaşmamak sizin elinizde karışamıyoruz yani:(

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
O zaman iyinet forumları dolandırıcılıga izin veriyor? Kusura bakmayın ama demek istenilen bu.
Şikayet geldiginde kişiyi incelemeniz gerekiyor. Eger kişi gercekten dolandırıyorsa siteden uzaklaştırma vermeniz gerekir.

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
O zaman iyinet forumları dolandırıcılıga izin veriyor? Kusura bakmayın ama demek istenilen bu.
Şikayet geldiginde kişiyi incelemeniz gerekiyor. Eger kişi gercekten dolandırıyorsa siteden uzaklaştırma vermeniz gerekir.

yok i.ari, kesinlikle izin verilmiyor, siz bana lütfen, yapılan link değişim linklerini , eklenmeyen adresleri ve linklerinizin eklenmesi gereken site adreslerini gönderirmisiniz...

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
siz hala uyarımı veriyorsunuz adam sitemi calmış 2 kere forumdan banlanmış 3 cüye üye olmuş siz hala uyarı peşindesiniz pravo alkışlıyorum sizi :mad:

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
bilemem. belki adam kendini sağlama almak icin iki kere uye olmuştır nerden bilcez.

Ekstra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bol keseden davetiye dağıtanlara sormak lazım bunu.
İki senedir iyinetteyim, bir kişiye güvenipte davetiye göndermedim.

Ekstra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Üyelik tarihi: Ekim 2006 , Sizde mi banlanıp gelen üyelerdensiniz. Yoksa 1 Sene 2 ayı yuvarlıyarak mı , 2 yıl yaptınız ?

Masaüstü programcısı olarak web sitelerine ilgim yoktu 2006 nın başında başladı.
2006' da iyineti takip etmeye başladım ceviz.net gibi.
Sonra üye oldum, 2006-2008 yuvarlama yaptım.

Banlandım mı?
Ben 1 hafta banladım oda angelo ile takışmıştım, o konuda ben hatalıydım.

Yaptığın En Büyük Hata ?
Hayatımda ve iyinette yaptığım en büyük hata muratfb nikli şerefsizi savunmak olmuştu, saftım o zamanlar 1 ay sonra benide dolandırdı.

Açık konuşurum, neysem oyum , hatalarım olabilir bunu bana bir abi bir kardeş gibi söyleyenlere büyük saygı ve sevgi duyarım.

Başka öğrenmek istediğin birşey varsa cevaplayabilirim :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.