İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

randevum.com bizede ödeme yapmadı

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
yaw ne diyeyim inşallah ödemenizi alırsınız yanai geç yapıyor bazen ama ödeme yapıyor. sanırım bu aylar ödemelerde sorun yaşıyorlar kendileri acısından yanai maddi sıkıntı içinde olabilirler belkide yani düşünürseniz baya kişi alacagı oldugunu 10 kişi 200 ytl alacagı olsa 2000 ytl yapar yani bir anda bu parayı bulmaları zor olur yanai belki ondandır yanai maddi sıkıntı olabilri diye düşünüyorum..

umarım herkes acısından hayırlı olur..

G

Gencadam

Misafir
Permission, yazdıklarını çok dolandırıyorsun dostum ve çok "yanai" yazıyorsun. Anlamak da bazen zorluk çekiyoruz. Alakasız oldu ama, kusura bakma.

E

European

Misafir
Permission da para bitti demek.
parayı toparlasın, ödeme yapacak beyler.
açıklama geldi büyük yerden. e daha ne istiyorsunuz :p

yaw permission birader :) yazmayayım diyorum ama çok sırıtıyor yazdıkların. yani konuyla alakası olmayan biri, senin randevum.com'u işlettiğini yada arkadasının sitesi olduğu kanaatine varıyor :)
neyse allah selametinizi versin . takılın :p

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
hahah "Gencadam" dostum ben klavyeye bakamdan yazdıgım için hızlı yazıyorum ve sonra basmam gereken harfe basıyorum :p " selam " - " sleam" yani e basmadan l basıyorum . elim alışmış klavyeye hızlı yazmaktan bazen harfleri eksik yazıyorum düzeltmeyede ugraşmıyorum anlayan anlar diye aslında sakince yazssam olurda alışmış parmaklar .

"European" keşke benim veya orada çalışan bir yetkili olsaydım hepinizin ödemesini suan yapardım ben randevum.com hakkında sürekli iyi şeyler yazdıgım için sizde benim orada çalışan bir kişi sandınız ama kesinlikle degilim..

inşallah herkes parasını alır :p benim işlerde kesat ya 2 günde bir gold üye oluyor baya işler durdu.. eskiden günde 3-4 gold üye yaprdım ama şimdi zor :)

B

By-e

Misafir
Permission diğer ödemeyen sponsorlar için iğneleyici laflar kullanıyorsun ama ? bırak bu işleri artık herkes biliyor kimin ne yaptığını, ve ödeme alamayan arkadaşlara buradan sesleniyorum ödeme alamıyorsanız neden banner larını yayınlıyorsunuz ki ? randevum.com dan ödeme almak için burada onları savunmanız lazım.

Kolay gele...

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
By-e' Alıntı:
Permission diğer ödemeyen sponsorlar için iğneleyici laflar kullanıyorsun ama ? bırak bu işleri artık herkes biliyor kimin ne yaptığını, ve ödeme alamayan arkadaşlara buradan sesleniyorum ödeme alamıyorsanız neden banner larını yayınlıyorsunuz ki ? randevum.com dan ödeme almak için burada onları savunmanız lazım.

Kolay gele...

peki dostum hangi sponsor için kullandım sadece sedo için kullanmışımdır benim kullandıgım agır cümle degildiki eger iyi incelersen sedo+google+randevum+bilmem ne siteleri için agıza alınmıcak sözler benzetmeler yapılmıştı..

ödeme alamayan arkadaşlara buradan sesleniyorum ödeme alamıyorsanız neden banner larını yayınlıyorsunuz ki ?

bak bu cümlene bende katıyorum cok kişi ödemede sorun yaşıyor ama gelelim banner ve linkler duruyor.. ödeme alamayan kişi neden banner yayaınalsın ve bedavadan hit gönderdin bend ebunu cok mrek ediyorum..

P

PRicon

Misafir
permission ,

randevum konularında biraz uzak kalman senin hakkında olan şüphemizi azaltır :]

A

altar

Misafir
öyle demeyin eğer para alıyorsa savunur tabi adam, mesela bazıları sedo'yu sever, bazıl sevmez.

yasaklinkler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende randevum.com savunurum niye cünkü ödemelerimi sorunsuz aliyorum..
gold üye başina kazandiran sistemi kullaniyorum onlarda kazaniyor bende tiklamayi kullanip basarsan hileyi alirsin ödeeemeyi.:)

Xdosyalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende gold üyelik başına kazanıyordum, ödemelerde sorun olması ve güven sarsması kötü amma velakin sistemdeki istatistik ve kazanç oranı çok güzel... Sadece istatistikleri takip etmeye yaraması kötü :)
Bugün tekrar mail gönderdik , içeride kalan paramızı alabilmek için ....

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5