İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Randevum.com dan yeni mail!!

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Randevum.com'dan yeni mail.. odemeler neden yapılmıyor, istatiklerimiz neden durdu diye sordum bu yanıt geldi.

---------------------------------------------------------------------------------------
istatistikler her saat başı update edilir.Ödemeler yapılacaktır.
Saygılarımızla
---------------------------------------------------------------------------------------

yasaklinkler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:) updated.com nerden cikti .
mexut kardeş sakin ol yaparlar ödeme :) panik yapma

T

tahtakale

Misafir
para insanı şaşırtır demişler ya, işte al sana bir örnek :p

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
hahah ya ben bu konu hakkınd akonuşmucam dedim ama yok olmuyor bende bekliyorum en gec cuma yatacagını ilettiler telefona ctılarda..

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
murme' Alıntı:
bence ödemicekler

bak millti yanlış yönlendirip herkesi şuphe içine sokuyorsun.. ödeme olur dostum alala hile yapanalar kendilerini biliyor onaları para alamıcakaları için buralarda bas bas bagırıp gaza getiriyorlar.. ayıp yaa.. herkes bir mantıkla gidiyor ben alamadım kimse alamasın mantıgı ayıp yapmayın arkadaşalar ..

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
murme' Alıntı:
bence ödemicekler

her zaman cıkar boyleleri.. sende bi tarafına kına yakarsın sana yorumunumu sorduk.. bi gelişme oldu yazdım!

kontrol paneline girdiginizde kırmızı yazı ile yazı yazıyor yeni!

C

constantine

Misafir
Ben tık başına üye gönderiyorum ve ödeme gönderdiğin kişilerin % 15 i üye olursa oluyormuş sanırım. Şu an % 14 felan Bu % 15 olmazsa hiç ödeme alamayacakmıyım bunu anlayamadım tam. O halde üye başına 30.000 tl almak daha mantıklı. O zaman % 15 olayı çıkmaz herhalde..

B

By-e

Misafir
yahu şu ödemeleri bi hayırlısı ile yaparsalar şahsen ben bu şekilde devam etmicem o banner yerine başka bi banner atsam daha fazla kazanırım diye düşünüyorum. Bunların ödeme yaptığını herkes söylüyordu ama son günlerde dağıttı adamlar, ya profesyonel iş yapmıyorlar yada büyük frima olduk diye kendilerini nazamı çekiyorlar ne.. Ben bunlardan alacağım para ile adsl i ödeyecektim ya adamlar cok magdur bıraktı beni halen daha ödeyemedim bu ay bunlara çalışalım dedik forumlarda bas bas bağırdı herkes güvenilir diye günü gününe ödeme yaparlar diye magdur olduk anasını satiyim...........

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5