İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

randevum.com hakkında

AykutBey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
rapidmp3.net mp3 sitemle programlarına katıldım .. eğer siteme daha önce giren varsa bilirler ki yukardaki bannerlara tıklamadan download yapılmıyor .. randevum yetkililerine mail attım, "bu sistemde sizin bannerınızı kullanabilir miyim, acaba bir sakıncası var mı" diye .. cevapta hiç bir sakıncasının olmadığını belirttiler .. en son 100 YTL bir ödeme yaptılar, ardından hesabımda 150 YTL para birikti .. uzun zamandır ödeme yapmıyorlardı ve haliyle mail attım .. aşağıda karşılıklı atılan mailler var ..

ben' Alıntı:
merhaba .. bakiyemde biriken miktarı ne zaman hesabıma göndereceksiniz ? .. iyi çalışmalar

randevum.com' Alıntı:
Klik ürettiğiniz tespit edilerek satış ortaklığınız iptal edildi
Bunları üretmeyerek çalışmak isterseniz yeniden kayıt yaptırınız.
Saygılarımızla

ben' Alıntı:
Ne klik üretmesi yahu ?? !! .. Size sistemimi gösterdim ve sizde bir sorun olmaz dediniz .. Şimdide hesabımdaki birikmiş parayı göndermemek için türlü yalanlarla hesabımı iptal ediyorsunuz !!! ..

http://www.rapidmp3.net/bedava_mp3_indir.php?action=file&id=65

Sistememe tekrar bakabilirsiniz .. Bakiyemde biriken paramı 1 hafta içinde hesabımda istiyorum

randevum.com' Alıntı:
Bakiye ödemeniz yapılacaktır merak etmeyiniz

aradan 2 hafta geçti, tabi ödeme falan yok ..

ben' Alıntı:
Hala ödemem yapılmadı ? ..

randevum.com' Alıntı:
Pazartesi ödemeniz yapılacaktır.

pazartesi mail atmışlar ..

randevum.com' Alıntı:
Enson yapılan ödeme 100 YTL olarak yapılarak hesabınız kapatılmış
Tekrar satış ortağımız olursanız lütfen bannerlarımızı iframe içine almayınız.
Teşekkür ederiz

ve sistemimde asla iframe yok, olmadı da hiç bir zaman .. randevum.com sponsorunu kullananların dikkatine ..

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benim iki hesabim vardi ikisinide aktif olarak kullaniyordum biri satiş ortakligi gold üye başina komisyon digeri tiklama başina. gold üye sistemideki ödemelerin cok güzel sorunsuz bir şekilde yapiliyor hala.ancak tiklama sponsorlugunda benimde senin gibi bir problemim oldu ilk ay ödememi aldim ikinci ay benimde sahte tiklama yaratigim söylendiki öle bişey yoktu.bende senin gibi ödemenin yarinisi aldim. ama yinede randevum.com iyidir diyorum.
-
alternatif olarak gördügüm birde www.kimdiro.com/ortak var bunuda kullaniyorum sorunsuz bir şekilde ödeme aliyorum..

D

DopdoluNet

Misafir
xfatihx' Alıntı:
benim iki hesabim vardi ikisinide aktif olarak kullaniyordum biri satiş ortakligi gold üye başina komisyon digeri tiklama başina. gold üye sistemideki ödemelerin cok güzel sorunsuz bir şekilde yapiliyor hala.ancak tiklama sponsorlugunda benimde senin gibi bir problemim oldu ilk ay ödememi aldim ikinci ay benimde sahte tiklama yaratigim söylendiki öle bişey yoktu.bende senin gibi ödemenin yarinisi aldim. ama yinede randevum.com iyidir diyorum.
-
alternatif olarak gördügüm birde www.kimdiro.com/ortak var bunuda kullaniyorum sorunsuz bir şekilde ödeme aliyorum..

kimdiro.com paralı üyelige geçtirmeden para vermiyor. buda zor birşey komisyonda yüksek deil zaten.

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
http://www.kimdiro.com/ortak/kazanc_hesap.asp komisyon hesabini burdan daha iyi görebilirsin dostum. %25'ni veriyor pek yüksek bir oran digil haklısın ama gold üye azda olsa cikiyor ödemedede sorun olmadigindan kullaniyorum sizlerle paylaşiyim dedim uygun gelirse deneyin sizde kullanin diye.

G

Gencadam

Misafir
Türk sponsorlarında tıklama sponsorluğu her zaman sorunlu işliyor. Hİleler yapılıyor, sponsor firması tıklamalrı tam saymıyor vs vs... Ama Randevum.com üye başı ödemesi son 1-2 aydır düzenli işlemeye başladı ve şaşırdım doğrusu. Ben istemeden her ayın belli günü ödeme yapılıyor ve bilgi mesajı gönderiliyor.

HONEYMONEY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
randevum.com odeme yapmadığı ve eksik ödeme yaptığını daha önce bu forumda çok kişi yazdı, onlar istediğini elde etti,ziyaretçi kitlesini elde etti,bizlerle işi bitti şeklinde düşünüyorum.

dedektif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
HONEYMONEY' Alıntı:
randevum.com odeme yapmadığı ve eksik ödeme yaptığını daha önce bu forumda çok kişi yazdı, onlar istediğini elde etti,ziyaretçi kitlesini elde etti,bizlerle işi bitti şeklinde düşünüyorum.
Ben ödeme aldım; ama adamların istatistik işi çok dandik. İstatistikler günde bir kez güncelleniyo. Bugüne kadar bir çok sponsor ile çalıştım; hepsinde de istatistikler anında güncellenirdi. Sponsor yokluğunda gene de devam ediyorum.

G

Gencadam

Misafir
Günde bir kez güncellenmesi, manuel güncelleme yağıldığı şüphesini uyandırıyor bende. İstedikelri oynamayı yaparlar madem günde 1 kez güncelleniyorsa değil mi?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5