rapidmp3.net mp3 sitemle programlarına katıldım .. eğer siteme daha önce giren varsa bilirler ki yukardaki bannerlara tıklamadan download yapılmıyor .. randevum yetkililerine mail attım, "bu sistemde sizin bannerınızı kullanabilir miyim, acaba bir sakıncası var mı" diye .. cevapta hiç bir sakıncasının olmadığını belirttiler .. en son 100 YTL bir ödeme yaptılar, ardından hesabımda 150 YTL para birikti .. uzun zamandır ödeme yapmıyorlardı ve haliyle mail attım .. aşağıda karşılıklı atılan mailler var ..
aradan 2 hafta geçti, tabi ödeme falan yok ..
pazartesi mail atmışlar ..
ve sistemimde asla iframe yok, olmadı da hiç bir zaman .. randevum.com sponsorunu kullananların dikkatine ..
ben' Alıntı:merhaba .. bakiyemde biriken miktarı ne zaman hesabıma göndereceksiniz ? .. iyi çalışmalar
randevum.com' Alıntı:Klik ürettiğiniz tespit edilerek satış ortaklığınız iptal edildi
Bunları üretmeyerek çalışmak isterseniz yeniden kayıt yaptırınız.
Saygılarımızla
ben' Alıntı:Ne klik üretmesi yahu ?? !! .. Size sistemimi gösterdim ve sizde bir sorun olmaz dediniz .. Şimdide hesabımdaki birikmiş parayı göndermemek için türlü yalanlarla hesabımı iptal ediyorsunuz !!! ..
http://www.rapidmp3.net/bedava_mp3_indir.php?action=file&id=65
Sistememe tekrar bakabilirsiniz .. Bakiyemde biriken paramı 1 hafta içinde hesabımda istiyorum
randevum.com' Alıntı:Bakiye ödemeniz yapılacaktır merak etmeyiniz
aradan 2 hafta geçti, tabi ödeme falan yok ..
ben' Alıntı:Hala ödemem yapılmadı ? ..
randevum.com' Alıntı:Pazartesi ödemeniz yapılacaktır.
pazartesi mail atmışlar ..
randevum.com' Alıntı:Enson yapılan ödeme 100 YTL olarak yapılarak hesabınız kapatılmış
Tekrar satış ortağımız olursanız lütfen bannerlarımızı iframe içine almayınız.
Teşekkür ederiz
ve sistemimde asla iframe yok, olmadı da hiç bir zaman .. randevum.com sponsorunu kullananların dikkatine ..