Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
20.4 ytl olmuştu parayı yatırın diye email gönderdim ama ondan sonra giremedim .Şifremi Unuttum Kısmı Çalışmıyor bunları email adresi varmı bi bilginiz varmı
ben ödeme talimatı verdiğim de 35 ytl bakiyem vardı. ödemeyi yaklaşık mailimden 4 ay sonra yaptılar, bakiyem 45 ytl idi. ödeme yaptı ama 3-4 ay gecikmeli olarak yaptı.
ya elıfıne çınarına meralıne hepsıne attım ordakılerı artık tanır oldum ama yollamıyorlar tel bıle ettım baktık kontorl ettık bu hafta yatacak dedıler(sakın hesapda sorun vardır demeyın tel ettıgımde kontrol edılmıs dedıler yanı sahte tık yok dedıler)
ilk basladıgım zaman yatırdılar email attikdan 1hafta 10gun sonra filan son 2 ayın odemesini alamadım hesabımı dondurmuşlar.. benım gibi madur bırakılan arkadaşlarımda var.. iyi yer ama artık bezdirdi daha iyi para veren yerler var
randevum.comdan toplam 2 ödeme aldım şimdiye kadar.20 ytl yolladılar ilk ödemede.İkinci ödemede en az para gönderme limitini 10ytl çekmişler.Hesaplarımı kontrol ederken bir de baktım ki 10 ytl yatırılmıs randevum.com tarafından Aslında güzel yer ama az para veriyor.
ama klik sayısına geciyor.. akıl fikir veremedim randevuma adamlara baksana ya gold üye olmamis diye odeme yapmiyorlar sadece klik varmis normal üye varmis.. ben iliskimi kesicem mailime cevap geldiginde
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5