İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Randevum.com Hakkında

cinbaba

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
20.4 ytl olmuştu parayı yatırın diye email gönderdim ama ondan sonra giremedim .Şifremi Unuttum Kısmı Çalışmıyor bunları email adresi varmı bi bilginiz varmı

cinbaba

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet Şuan Halloldu BoŞ Yere GÜnahini Aldik Randevum.comun

cinbaba

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ama randevum.com geç ödüyor deniyor bu doğru mu bunun hakkında görüşleriniz nedir?

dorm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben mail atıyorum ertesi gün hesaba eft yapıolar bence ödeme hızları süper..

cinbaba

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kısmından email gönderdim acaba ulaşıyormu ordan ? yoksa direk email adreslerine mi göndersem ayn şeymi?

cinbaba

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kim ne derse nedisn randevum.com 1 numara email gönderdikten 1 gün sonra parayı yatırdılar

iletiler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ödeme

ben ödeme talimatı verdiğim de 35 ytl bakiyem vardı. ödemeyi yaklaşık mailimden 4 ay sonra yaptılar, bakiyem 45 ytl idi. ödeme yaptı ama 3-4 ay gecikmeli olarak yaptı.

cınaroğlu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
odemıyorlar ben yuz kere mail attım aradım odeyecez dedıler ama yok

cınaroğlu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya elıfıne çınarına meralıne hepsıne attım ordakılerı artık tanır oldum ama yollamıyorlar tel bıle ettım baktık kontorl ettık bu hafta yatacak dedıler(sakın hesapda sorun vardır demeyın tel ettıgımde kontrol edılmıs dedıler yanı sahte tık yok dedıler)

Die

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ilk basladıgım zaman yatırdılar email attikdan 1hafta 10gun sonra filan son 2 ayın odemesini alamadım hesabımı dondurmuşlar.. benım gibi madur bırakılan arkadaşlarımda var.. iyi yer ama artık bezdirdi daha iyi para veren yerler var

advertiser

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
randevum.comdan toplam 2 ödeme aldım şimdiye kadar.20 ytl yolladılar ilk ödemede.İkinci ödemede en az para gönderme limitini 10ytl çekmişler.Hesaplarımı kontrol ederken bir de baktım ki 10 ytl yatırılmıs randevum.com tarafından :DAslında güzel yer ama az para veriyor.

Die

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende odeme aldım ama ne bilim klik basına 10bin diyorlar hic bi hesap birbirini tutmuyor

advertiser

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
justice' Alıntı:
bende odeme aldım ama ne bilim klik basına 10bin diyorlar hic bi hesap birbirini tutmuyor
orası öyle.Normalde yapılan klik sayısı 20 ytl'den fazla tutuyor.Ama sistemleri bazı tıkları geçersiz kabul ediyor sanırım.

Die

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ama klik sayısına geciyor.. akıl fikir veremedim randevuma adamlara baksana ya gold üye olmamis diye odeme yapmiyorlar sadece klik varmis normal üye varmis.. ben iliskimi kesicem mailime cevap geldiginde

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5