İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Randevum.com Hakkında

dsgnr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Randevum.com üyelik sisteminde kurallarlar neler tam olarak hangi sitelere izin veriliyor hangilerine verilmiyor. İlla onların verdikleri bannerleri veya resimlerimi kullanmak lazım yoksa biz kendimiz resim vs hazırlayabilirmiyiz ??

ismozalp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
dsgnr' Alıntı:
Randevum.com üyelik sisteminde kurallarlar neler tam olarak hangi sitelere izin veriliyor hangilerine verilmiyor. İlla onların verdikleri bannerleri veya resimlerimi kullanmak lazım yoksa biz kendimiz resim vs hazırlayabilirmiyiz ??

öncelikle merhaba

ama üstünde durmadan anlatmam gerekirse hck,crck, ve içerikli siteler kabul edilmiyor banner olarakta onların verdiği bannerleri kullanabilirsin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
C

chemeng

Misafir
hiç boşuna üye olma para kazanmaya başlayınca atıyorlar.

ismozalp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
chemeng atıyorlar demiş fakat ben bu durumla karılaşan bir görmedim bende tıklama başına üyeyim fakat atılmadım ama daha hiç para da almadım :)

dsgnr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
iyi kazanıyorum diyenler var ?? net bi açıklık getirsek daha güzel olur çünkü şu anda bir sitemi tamamen ona göre uyarladım ve yayında..

cınaroğlu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben ordan bı kere odeme aldım oda bınkere tel ettım ıste bı kac acıklarını buldum tehdıt ederek hakkımı aldım:(oda bırsuru gold uye yaptırdım sadece tıklaam yaparsan vermıyorlar 1 kere oderlerse daha odemıyorlar bosuna olma

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
şahsen 1 yıldır çalışıyorum ve hiç ödemem kalmadı ben sadece gold üye başı % alıyorum

FalconBB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tavsiye etmiyorum şahsen para kazanmak çok zor.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
para kazanmak her konuda zor artık sadece bu sited edegil. içeriğine güveniyorsa katılsın derim..

L

LaneT CoCuK

Misafir
Randevum.Com Hiçte Güvenmiyorum, Geneli Öyle Zaten Saglam Birtane Çıkar istisna..

dsgnr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
siteme güveniyorum. Direk link yazıp gelenler var ve gayet uygun bir site.

SeRSeRy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Randevum.Com ile uzun süredir çalişiyorum. ve ödemelerimide aliyorum.. "düzgün, dürüst ve beklentileri karşıladıgınız takdirde sizinde beklentileriniz karşilanıyor.. "

C

chemeng

Misafir
ismozalp' Alıntı:
chemeng atıyorlar demiş fakat ben bu durumla karılaşan bir görmedim bende tıklama başına üyeyim fakat atılmadım ama daha hiç para da almadım :)

yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ödeme ne zaman yapacaksınız diye defalarca mail attım tek bir cevap dahi gelmedi. dün hesap kapatıldığına dair mail geldi. içerde yaklaşık 90 YTL vardı. tıklama başına üyeydim ama gold ve bronz üyeler de çıkarmıştım.

Kod:
gönderen: [email protected]

www.randevum.com  

satis ortakliginiz iptal edilmistir. yeniden uye olmak icin http://www.randevum.com/earmoney/ adresini ziyaret ediniz

U

umurcan

Misafir
bannera tıklayan üye olucak paranızı almanın başka yolu yok :)

S

SYMPHONIC

Misafir
randevum.com da şunu gördüm ben ;

gönderdiğim hitleri gerçek olarak yansıtmıyorlar.. çok küçük bi kısmını geçiriyolar..
sitem üstünde ufak bi alakasiz linke günlük gönderdiğim hit 100-200 olurken.. eşşek kadar banner a haftalık 17hit gönderdin diye komik istatislikler gösteriyorlar..

banner kaldırınca da niye kaldiriyosun kardesim diye msg atiyorlar :)

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
burdan tık alıp reklam yerine yazık etme derim benimde 100 küsür liramı yedi mendevurlar. hile yok düzenbazlık yok. Mail atıyorum tık yok o zamanlar sitede o kadar aradımda bir yerde adreslerini bulamadım bulsaydım mekanlarını basacaktım... randevusuz olacaktı ama olsun :D

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Mp3 siteniz var ve mp3 indirebilmek için ziyaretçilere zorla tıklattırıyorsanız anlaşıldığında atılırsınız. Tabi tıklama başına para alıyorsanız.
Bunu nerede yaparsanız yapın bu hileye girer.
Ben tıkbaşı üyeyim. 3 defa ödeme aldım.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
disconnect' Alıntı:
Mp3 siteniz var ve mp3 indirebilmek için ziyaretçilere zorla tıklattırıyorsanız anlaşıldığında atılırsınız. Tabi tıklama başına para alıyorsanız.
Bunu nerede yaparsanız yapın bu hileye girer.
Ben tıkbaşı üyeyim. 3 defa ödeme aldım.

forum sitesi sahibiyim randevum reklamlarını yayınladığım dönemde hiç bir şekilde hile düenbazlık vs yapılmamıştır. o kadar mail göndermeme rağmen şudur yada budur diye bir cevap dahi vermediler. Bu suskunluğun sonrasında anladımki bu iş yaş...

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
dsgnr' Alıntı:

eg-zotik ve konusu ile alakasız banner kanul etmiyor diger şekilde sorun olmuyor. hatta bu 468*60 kırmızı banner ben yapmıştım bir baktım randevum.com panele koymuş.. sonra bana banner yatıracakalrdı fiyatlarım pahalı geldi :)

ben oranın banner kullandıgım nadirdir kendim yaprım

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5