Randevum.com üyelik sisteminde kurallarlar neler tam olarak hangi sitelere izin veriliyor hangilerine verilmiyor. İlla onların verdikleri bannerleri veya resimlerimi kullanmak lazım yoksa biz kendimiz resim vs hazırlayabilirmiyiz ??
dsgnr' Alıntı:Randevum.com üyelik sisteminde kurallarlar neler tam olarak hangi sitelere izin veriliyor hangilerine verilmiyor. İlla onların verdikleri bannerleri veya resimlerimi kullanmak lazım yoksa biz kendimiz resim vs hazırlayabilirmiyiz ??
ismozalp' Alıntı:chemeng atıyorlar demiş fakat ben bu durumla karılaşan bir görmedim bende tıklama başına üyeyim fakat atılmadım ama daha hiç para da almadım
gönderen: [email protected]
www.randevum.com
satis ortakliginiz iptal edilmistir. yeniden uye olmak icin http://www.randevum.com/earmoney/ adresini ziyaret ediniz
disconnect' Alıntı:Mp3 siteniz var ve mp3 indirebilmek için ziyaretçilere zorla tıklattırıyorsanız anlaşıldığında atılırsınız. Tabi tıklama başına para alıyorsanız.
Bunu nerede yaparsanız yapın bu hileye girer.
Ben tıkbaşı üyeyim. 3 defa ödeme aldım.
dsgnr' Alıntı:Randevum.com üyelik sisteminde kurallarlar neler tam olarak hangi sitelere izin veriliyor hangilerine verilmiyor. İlla onların verdikleri bannerleri veya resimlerimi kullanmak lazım yoksa biz kendimiz resim vs hazırlayabilirmiyiz ??