İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Randevum.com ödeme hakkında

cınaroğlu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet bu forumda randevum.com odememı yapmıyor dıye cok gormustunuz sonunda aylar sonra odememı yaptı kendısıne tsk edıyorum.ama sadece tıka odeme yapmıyorlar ıcınde satıs yapmanızda gerek;)

cinbaba

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zaten açılı bir başlık keşke oraya yazsaydın

cınaroğlu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet ama ben dogrudan baslık acıp odeme yaptıklarını bellı etmek ıstedım cunku bu konuyla ılgılı butun baslıklarda yazım var ve hepsındede odeme yapmadıklarını demıstım gercektende 2 ayı geckındır odeme yapılmadı taki bugune kadar

cReSPo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ödeme yaptıklarını bilen biliyo zaten ama genede saol..

Die

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yapmiyorlar.. adamlar diyorki hiç satış olmamış.. adamlara 700 kayıtlı kullanıcı kazandırmışım adamlar ve 9 gold üye olunmuş geçmiş aylara.. son 2 ayki odememi alamadım daha hesabınız donduruldu dyorlar adamlar giriyor üye oluyor gold üye olmuyorlar ben kimseye diyememki gidip parayla üye olun diye ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5