İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Randevum.com ortaklık hakkında..

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar dün üye oldum bir soru sormak için mail iletişimini kullanıyım dedim ama mail adresleri kapalı sanırım attığım mail geri dönüyor..

Sizce güvenilir mi arkadaşlar başındayken bırakalım ödeme alamayan varsa..

İyi çalışmalar..

S

siberdevlet

Misafir
kişisel düşüncem şudur randevum.com ücretsiz üyelik ile çalışıyor. böyle bir site gelirini nerden getirir dersen hiç biryerden. büyük ihtimnal geniş bir tanıtım amacıyla böyle bir yol seçtiler. nasılsa herkes webden para kazanma peşinde bir site açan hemen banner yayınlayamda para kazanıyım diyor. buda böyle balıklarla sitesini zirveye taşımayı planlıyor.

sizcede haklı degilmiyim

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dostum haklısın ücretsiz üyelikle çalışıyorda.. sonuçta siberalem.com da ücretsiz üyelikle çalışıyor ve sonradan paket satın alınıyor.. randevum.comunda sistemi aynı şekilde çalışıyor ve paket aldıkça pakete bakarak komisyon veriyorlar..

istatistiklikleri detaylı ama maille ulaşılamıyor olması biraz tedirgin ediyor insanı ister istemez..

S

siberdevlet

Misafir
siberalem ile bunu kıyaslama siberalem büyük bir firmanın kuruluşu şuanda microsoftla anlaşmalı onuniçin ben bu iş her zaman dediğim gibi balon kaçın patlayabilir.

F

fifasct

Misafir
MSN'de bile reklamı var.(siberalem)
Bende yaparım arkadaşlık aynısını yaparım
Yapılır yani pek güvenmeyin

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar siberalemin ne kadar güvenilir olduğunu bende biliyorum aksini iddia da etmedim zaten.. sisteminin benzer olduğunu söyledim sadece sakin olun :)

M

malatyasporlu

Misafir
arkadaşlar randevum hakkında bişey söylemek isterim kişisel fikrim ödeme yapmaz kalbimde yapıyomu hayır.... randevumda yapmaz böyle şeylere gelmeyin...

A

atakan_s

Misafir
Arkadaşlar,

Çok ufak detaylara takılan birisi değilim ama satış ortaklığı sayfasının adresine dikkatinizi çekmek isterim:

http://www.randevum.com/earmoney/

Earmoney? Kulak parası?!
Aman canım bir harften ne olacak demeyin, bakın profesyonel firmalara, yazım hatası bulabilecek misiniz?

Ayrıca açılan sayfada mastercard'ın logosunun üzerine bir şeyler yazılmış, bence amatörce.

Tabi bütün bu yanlışlar onları yalancı yerine koymaz, kendileriyle hiç çalışmadım bu nedenle güvenilirliklerine bir şey diyemem ama bu gördüğüm hatalar sonucu bu sisteme üye olmazdım.

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
randevum.com üyeliğim 1 gün sürmüştü. sonra her hafta mail attılar lütfen kodu sitenize ekleyiniz diye.

tecrübe konuşuyor. randevum.com 'u es geçin.

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Teşekkürler arklar yorumlar için..

atakan_s arkım biraz orda espri yapılmış yani earmoney derken "m" harfinin "n" olarakda gözüktüğü yapılmış.. yani bilinçli birşey o :)

İyi çalışmalar..

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
elmasgunes' Alıntı:
Nereden biliyorsun? Yoksa o siteyi yapan sen misin??

ben olsam ne diye ödeme yapılır mı diye bir platform yaratıyım dostum.. sadece gördüğüm hakkında yorum yaptım.. hepsi bu kadar.. :)

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ama çok emin konuşmuşsun ondan dedim :) Neyse uzatmaya gerek yok :p

A

atakan_s

Misafir
Majestic arkadaşın bem n'leri m olarak göreniyorun bir sorum nu var acaba ;)

M

malatyasporlu

Misafir
yani dediğim gibi randevum.com kalbimde falan onlarda bizim gibi tek kişinin sitesi ödeme aldım diyen biri olursa tamam eyvallah yoksa ııh

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5