İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Randevum.com sağolasın :)

E

eyciey

Misafir
Paramı her ay tıkır tıkır ödüyorlar. Şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. Tavsiye ederim.

E

eyciey

Misafir
Daha önce ziyaretçi olarak geziniyordum. Şimdi baktım hesabıma para yatmış bende söyledim.

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Fatal error: Cannot redeclare class db in /home/rande1/public_html/libs/dbclass.php on line 0

1-2 haftadır bende bu yazı çıkıyor. Ya sistemleri çöktü yada biz kovulduk :)

yasaklinkler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dll' Alıntı:
Fatal error: Cannot redeclare class db in /home/rande1/public_html/libs/dbclass.php on line 0

1-2 haftadır bende bu yazı çıkıyor. Ya sistemleri çöktü yada biz kovulduk :)
ie deki cerezleri sil tekrar girmeyi dene kesin gircektir.
panele girdikten sonra cikiş diyince o hatayi veriyor cerezleri sildinmi düzelior..
bu arada banada bugun ödeme yapmişlar sagolsunlar.
Gold üye kazandiriyoz adamlara niye yapmasinlar... :p

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
randevum

arkadaşlar randevum zaten tıkır tıkır öder paranızı neden çünkü onlarda sizin üzerinizden para kazanıyor ama sedo öyle değil ben zannetmiyorum sedodaki reklamlardan cc ile üye olanlar onlara yani ne yazıktir ki sedo ve adbrite in geleceğini pek görmüyorum inşallah devam eder tabii :)

cepwap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sizde de ödeme şartı üye/tıklama baremi %15 yazıyor mu?
Benimki %9. Bu gidişle bu orana zor gelecek, ödeme alamayacağım...:(

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bugun yatırcakalrdı ama eft saati geçti pazartesiye kaldı kaldık gene bu hafta sonu parazsız =:)

cReSPo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cepwap' Alıntı:
Sizde de ödeme şartı üye/tıklama baremi %15 yazıyor mu?
Benimki %9. Bu gidişle bu orana zor gelecek, ödeme alamayacağım...:(

Tıklama başına seçenegini seçersen %15'i geçmen lazım.
benimkide günlük %8 - %9 arasında gidip geliyor :)
bunu yapabilmek için bir sayfa açıp oradan üye listesini belirterek üye olarak mesajlaşabilirsiniz falan yazarsan olabilir. örnek; www.turkeychat.net iyi aksamlar.

turkcerap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zor para kazanılır orda ya 3 5 kisi birlesip kendiniz acın oyle 1 sistem butun para size kalsın :)

V

vipsigorta.com

Misafir
bende oyle bir site var

arkadaslar madem konu acildi soyliyim,
ben boyle bir dating sitesi yaptiriyorum ve cok karli bir is olacagini zanlediyorum.
umarim yanilmam,
site bitince size adresini veririm.
yanliz bu affiliate sistemi hakkinda bilgim yok.

bu gelen tiklamalari ve kimin hangi siteden gelip tikladigigini sayan bir sistem var heralde.
bu sistem cokmu karisik bir sey maliyeti nedir bilen varmi?

sitem yapilinca umarim sizde reklam verirsiniz reklam verenlere yuksek komisyon odemeyi dusunuyorum.

bir baska dusuncem ise .millet sedoya bile guvenmiyor bazen parami odemez diye,bana nasil guvenecek millet reklamimi yapmak icin ,sari cizmeli mehmet aga.

E

eyciey

Misafir
vipsigorta.com' Alıntı:
arkadaslar madem konu acildi soyliyim,
ben boyle bir dating sitesi yaptiriyorum ve cok karli bir is olacagini zanlediyorum.
umarim yanilmam,
site bitince size adresini veririm.
yanliz bu affiliate sistemi hakkinda bilgim yok.

bu gelen tiklamalari ve kimin hangi siteden gelip tikladigigini sayan bir sistem var heralde.
bu sistem cokmu karisik bir sey maliyeti nedir bilen varmi?

sitem yapilinca umarim sizde reklam verirsiniz reklam verenlere yuksek komisyon odemeyi dusunuyorum.

bir baska dusuncem ise .millet sedoya bile guvenmiyor bazen parami odemez diye,bana nasil guvenecek millet reklamimi yapmak icin ,sari cizmeli mehmet aga.

Ben normal bir site sahibiyim. Beğenmiyorsanız üye olmazsınız bu kadar basit. Bana sadece para ödediler o yüzden yazdım

P

Parae

Misafir
Randevum Kullanan arkadaşlar ,

Bana hangi Kazanç tipini önerirsiniz ???

Herhalde şu her bedava üye başına 30.000 karlı olabilir , bu arada reklamını ve tanıtımını absürt siteye koyacagımdan Çok fazla Üye olan çıkar diye tahmin ediyorum ... Paralı üye olan pek çıkmayabilir ,

hangi Kazanç tipini önerirsiniz ??

yasaklinkler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eger ziyaretci sayin yüksekse gold üye başina komisyonu önerirrim..

togan1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
BAba Tıkla Başla BEnce Onlar Zaten Ayarlama Yapıyor Sonra.Tıklamalarla Üye Olanlar Arsında ucurum Varsa Sizde Hemen İrtibata Geciyorlar.Üyelik Tipini Konuşmak İçin..

Bende Sorunsuz Paramı Alıyorum

P

Parae

Misafir
Peki Bu Randevum'daki click olayı ne ??? %15 zorunlulugu falan varmış ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5