İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Randevum.com soru ?

S

spywareci

Misafir
Kayıt ettirdikleri üye sayısı / Klik sayısı oranı % 15 bareminden büyük olduğu takdirde ödeme yapılacaktır. Diyor ama bende bi türlü %11 i geçmiyor. Yani hiç ödeme alamayacak mıyım ? Eğer %15 i geçmediği sürece ?

S

SempatiX

Misafir
Onu önlem almak için koymuslar... Pop-up yada başka yollarla zorla kullanıcı yollayan siteler için... Yani adamlar istiyorki siteye girenler nereye girdiklerini bile bile isteye isteye gelsin üye olsunlar... Çünkü bir geldikten sonra sürekli gelsinler...

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
spywareci' Alıntı:
Kayıt ettirdikleri üye sayısı / Klik sayısı oranı % 15 bareminden büyük olduğu takdirde ödeme yapılacaktır. Diyor ama bende bi türlü %11 i geçmiyor. Yani hiç ödeme alamayacak mıyım ? Eğer %15 i geçmediği sürece ?

alakası yok yani adamlar hilelei gönderim için bir önlem gibi bişi yani sen gidip iframe ile klick id adresini yazıp sitene her girene onalrın banner tıkladı diye gösterirsen alamasın para yani admalara para kazandıracaksın ki onlarda sana para versin yanii bir günde 5000-6000 klick yapıp ta 1-5 tane normail üye yaparsan bu şte bir iş var derim 5000 kişden en düşük 100 kişsi üye olur derim yani bunalrdan da 5-6 kişde mutlaka paralı olur denek için 1 aylık olsa bile..

o yüzden hileden kaçın derim hile yapmadınmı paranı alırsın .

+sempatix arkadaşıma katılıyorum..

starter

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar randevum.com aklınız hileye çalışmadığı sürece ödemelerini yapan bir site, kendileri kazansın ki siz de kazanasınız ben bu siteden 5 kere ödeme aldım, biraz önce baktığım kadarıyla yaklaşık 4 katı kadarınıda kazandırmışım. Bu forumda randevum dan ödeme alamadıklarını yazan arkadaşlar oldu, ön planda üye başına kazancı düşünür pop-up vs. yollarına girerseniz paranızı alamazsınız adamların yerinde ben olsam da ödeme yapmam. Ön planda ücretli üyelik kazandırma şansınızı artıracak kaliteli hit göndermeye çalışın emin olun ki adam başına kazançtan daha fazla kazanırsınız. Herkese kolay gelsin..

S

spywareci

Misafir
ben hile yapmıyorum fakat bu kadar kişi üye oluyor ben ne yapabilirim. Günde tıklama 300 falan zaten bunların 35 falan üye oluyor

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5