İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Randevum.Com Tarzında Script Yazdırılacaktır

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Randevum.Com tarzında script yazdırılacaktır. 50-100 milyonluk fiyatlarla gelip sağdan soldan alınan hazır kodları kesinlikle istemiyorum. Site ayrıntılarını konuşmadan önce lütfen www.randevum.com adresini bir inceleyiniz.

Kodlanması istenen dil : PHP
Veritabanı Seçimi : MySQL
Verilecek Süre : 30-50gün arası
Ödeme Şekli : İş Bitiminde tamamı banka havalesi veya elden.
Sözleşme : Ankara, Eskişehir, Bursada'ki webmaster arkadaşlarla yazılı sözleşme yapabiliriz.

Teşekkürler

Sanalvadi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
50-100 milyonluk fiyatlarla gelip sağdan soldan alınan hazır kodları kesinlikle istemiyorum.

Bu ne demek anlayamadım hazır scriptle gelip mi demek istiyorsunuz ?

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu emek işi ve bende webmasterım ne kadar emek ister bilirim. O kadar özel mesaj geliyor ki 75milyona yaparım. 50 milyona yaparım. vs.. cinsinden. Benim bu istediğim şeyi bu fiyata doğru dürüst yapacak insan tanımıyorum ben. O yüzden saçma rakamlarla hazır kod kullanacak biri yerine sağlam çalışan birine hakkını vermektir birinci amacımız. 75 milyona ben kendi adıma üyelik sisteminden başka birşey yapmazdım :)

belli ki ya sağdan soldan kod toplayacak, ya elinde hazır script var onu editleyecek bu tarz iş istemiyoruz yani.

Sanalvadi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim gibi kodlama yapan her insan şaşırır buna çünkü

tamam anladım hazır scripti editleyerek 75 ytl 100 ytl istemeleri marezden öte birşey değil zaten.

ama sağdan soldan kod toplayarak demenizi hala desteklemem çünkü ben bile sıfırdan bir site yaparken daha önce yazdıgım kodlardan faydalanıyorum yani elimde bir güvenlik girişi kodu var kendi yazdıgım bunu yapacağım diğer siteye uygulayıp neden kullanmıyımda baştan bir tane yazayım buda amelilik olmaz mı ?

Şuan bir oyun scripti yazıyorum yakında biter ondada öyle yapıyorum mesela

ayrıca isteginize gelince o tarz bir script yazarım 1000$ ve 1500$ arası yaklaşık 2 ayda istenilen şekilde

sevgiler

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Teklifin için teşekkür ederim değerlendirmeye alacağız. PM olarak sonrasında sana ulaşabiliriz uygun görülürse. Sağdan soldan kod almaktan kastımın ne olduğunu belirttim zaten senin anladığın şekilde değil yani. Hazır script istemiyoruz manasında idi o.

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar PM kutumun dolu olduğunu yeni farkettim. Özür diliyorum.

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Teşekkür ederim beceriksiz_acemi
nickin biraz düşündürücü ama :)
şaka bir yana teklifin değerlendirmeye alındı.
10 mayısta herkese bir cevap vereceğiz olumlu/olumsuz olarak

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.