İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Randevum.com

dedektif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence:
1. Turkiye'de böle paralı arkadaş sitelerine kaç kişi kaydolur ki?
2. Turk sponsorlara güvenmiyorum.

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
randevum'u bilemeyecem ama siberalem'e çok fazla sayıda kişi kayıt oluyor...

komsunet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba kardeş ben randevum.com 'la çalışıyorum ama parasını ödüyor. zamanında ödemesede hatırlattığında paranı ödüyor. şuanda hiç sorun yaşamadım.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
evet bendne uzun süredir çalışıyorum randevum.com ile paramı alıyorum tek sorunları sistelerini degiştirmeleri yani banka ile 34 günlük sanal posta yatıyor tabi bunalrda 34 gün sonra alabildikleir için ödelerde biraz %50 az alıyoruz yani tammamını cekmek olmadı yani ufak parada tamamda 15-20 günde biriken 150 ytl kadar olunca hepsini yatıramıyorlar dogal olarak para bankadan 34 günde geldiği için yetkili ile görüştüm banka ile tekrar görüşüp süreyi kısaltmayı çalışacaklarmış.. yani ..

Randevum.com ödeme yapıyor..

H

hostcu

Misafir
siberalem.com dan para aldım dostum ödeme yapıyor hemde istedigin zaman yeterki 50 milyonu geç

togan1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
az once hesabıma eft yapmışlar ..
20 günlük tıklamanınkini.

galiba duzenli ödeme yapıyorlar..Çok Şaşırdım

togan1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Pek zannetmiyor.Sitesinde ülkelerin linklerini vermiş ama randevum yok

D

domainturk

Misafir
www.meetic.Fr iLe kuLLanmIs oLdugu script de aynIsI o yuzden dedim..
daha onceki tasarimLarI da biri bir aynIsI idi ama meetic.fr suan yeniledi tasarimini..

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
sanmıyorum o sitenin kolu oldugu o script alınıp geliştirlmiş yada degiştirilmiştir bu dogal bir şey..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5