İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Randevum.com'a neler oluyor

MadDriver

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar 1 aydır randevumda clickler düzgün sayılmıyor.
Ortaklık paneline genelde giriş yapılmıyor, hata veriyor.
Sizce bu webmasterlara güle güle demekmi oluyor.

cReSPo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ehehe bencede öle oluyo..
ama meraklanmayın yakında bunun benzeri açılacak :) klick başına degil ama üye başına verecegiz. tabi güven saglamak zor olcak ama olacak :)

H

hengame

Misafir
normalde 10 kazanırken günde 3 e düştü kazancım.hitim ise yükseldi neler oluyor bu randevuma

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benimde kazancimda düşüş var sistemleri degiştikten sonra bi gariplik oldu umarim eski günlerine döner ..

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
MadDriver' Alıntı:
Arkadaşlar 1 aydır randevumda clickler düzgün sayılmıyor.
Ortaklık paneline genelde giriş yapılmıyor, hata veriyor.
Sizce bu webmasterlara güle güle demekmi oluyor.

alakası ble yok sonuçta kazançları webmasterlardan vardır bir şey kazançlar düştü evet..

RemiX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sistemde sorun olduğu icin yolladıklarını ve uye yaptıklarını saymıyor :p gerci iyi kazandırıyor ama boyle giderse kaldırıcam.

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
yolladıklarını ve üye yaptıklarını saymıyo - gerçi iyi kazandırıyo.. şimdi bu cümleyi inceleyelim olmazsa. nerden kazandırıyo o zaman acaba? bizim bilmediğimiz gösterime ödeme yapan seçeneği de mi var yoksa?

inanılmaz düştü gerçekten de yarsının yarısının yarısı gibi filan bi kazanç söz konusu şu anda. ceren hanımı bi bulmak lazım.

D

demirbiork

Misafir
Randevumda klik basına odeme devri kapandi.. Kendilerinden ödeme yapmalarini istedim.. Gelen cewap su..

Sayin Satis ortagimiz ;
Ödemeniz ??? YTL olarak hesabiniza eft yapilmistir.
Ödemeniz 14-11-2005 tarihli gönderilmistir.
Klik başına satış ortağımız olmuşsunuz;
Klik başına olan satış ortaklığınız bizim tarafımızdan gold üyeliğe çevirilmiştir.
Şu andan itibaren sitenizden gelerek gold üye olan üyelerden komisyon alacaksınız.
Tanidiginiz webmaster arkadaslariniza da ,
http://www.randevum.com/earmoney adresinden girerek satis ortagimiz
olmalari için tavsiye ediniz.
Tesekkür eder iyi çalismalar dileriz.
Randevum.com Ekibi

BeetLe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yok öyle birsey insanlari yaniltmayalim.... sabah bana da gelen mail ve odeme bilgileri aynen boyle... click basina odeme devam ediyor...

Sayin Satis ortagimiz ;
Ödemeniz *** YTL olarak hesabiniza eft yapilmistir.
Ödemeniz 14-11-2005 tarihli gönderilmistir.
Klik başına satış ortağımız olmuşsunuz;
Tanidiginiz webmaster arkadaslariniza da ,
http://www.randevum.com/earmoney adresinden girerek satis ortagimiz
olmalari için tavsiye ediniz.
Tesekkür eder iyi çalismalar dileriz.
Randevum.com Ekibi

D

demirbiork

Misafir
benim insanlari yanıltma gibi bir amacım yok..
ceren e gonderdiğim mail ve cewabı.. yakında durumu benim gibi olan arkadaslarda aynı sorun ile karsilasacaklardir..

gonderdiğim mail :
bu sadece benim için gecerli bir durummu?? yoksa tüm klik basına ödeme sistemini kullanan üyeler içindemi geçerli?

cerenden gelen mail :
Sizin gibi klikleri yüksek olan ve yaptırdığı üye az olan ancak
gold üye yapmaya başlamış olan tüm satış ortağı arkadaşlarımıza uygulanacaktır.
Şu anda şimdiye kadar gold üyelerden kazandığınız tutar sizin hesabınıza + olarak kaydedilmiştir
Başka sorunuz varsa çekinmeyiniz.
Saygılarımızla

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
böyle saçma bişey olabilir mi? kazancı iyi dedik ödüyolar dedik tıkın çoksa o kadar para ödemeyelim biz sana gold üye başına ödeyelim bari diye değişiklik mi olurmuş? nasıl bi olaydır ki bu?

D

demirbiork

Misafir
merak ediyorum.. benden baska bu sacma duruma maruz kalan biri varmı ?
tekrar klik basına ödeme sistemine geri donek istediğmi söylediğimde ise verdikleri cewap daha bir sacma.. sanırım ceren hanımın insan ilşkileri konusunda epey bir eksiklikleri var..

ceren hanım ın yanıtı aynen şöyle..!!
Sistemimiz bu şekildedir eğer artık satış ortaklığı istemiyorsanız iptal edebiliriz.

D

Dahi

Misafir
benimde kazancım çok fazla düştü, benim fikrimi sorarsanız , randevum.com işine geldiği gibi hareket ediyor , sonuçta oraya okadar insan gönderiyorum,hakkımı tam alamıyorum.ben bugünden itibaren sitemden randevum.com reklamını çıkardım.

eğer herkez aynı tepkiyi verirse belki akılları başlarına gelir, toplu hareket etmek lazım,çunku hakkımız yeniyor.çoğu webmaster programdan çıksa daha iyi bir sistem geliştirmek zorunda kalırlar.

BeetLe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
demirbiork' Alıntı:
Randevumda klik basına odeme devri kapandi
benim yanıltmaktan kastim bu cumleye idi. Boyle bir durumu mailda yazmiyor. Belli uyeler için uygulandıgını soyluyor.

D

demirbiork

Misafir
BeetLe' Alıntı:
benim yanıltmaktan kastim bu cumleye idi. Boyle bir durumu mailda yazmiyor. Belli uyeler için uygulandıgını soyluyor.

BeetLe ceren ile konustuktan sonra olayın tam olarak ne oldugu ortaya cıktı.. bu sadece bana özel bir durum(muş)..

ben randevum.com ile olan satış ortaklığımızı bu günden itibaren sonlandırıyorum..
Gold uye basına odeme sistemi ile de calısbilirdim ama düzgün calıstıgından endişeliyim.. rapora öre 20 gold uyem var.. ama gold uye detaylarında 22 tane. ki bu dün akşam böyleydi... az once girip baktiğimda raporda gurunen 20 gold uye var ve uye detaylarinda 15uye. ayrica bakiyedeki parada bir miktar azalmıs..

Gookhan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
arkadaşlara gelirlerin düstüğü konusunbda katılıyorum. eskiden günde 2-3 normal üye yaparken şimdi haftada 1 tane anca yaptım diye gösteriyor. ayrıca 1 ay önce sitemin tekili 500 gibiydi ve günde 50 YKR gibi kazanıyodum. şimdi tekilim 2500 lerde kazanç 1 yrl gibi. randevumda bayağı işi cıvıttı. inşallah işini adam gibi yapan bi reklamcı çıkar piyasaya...

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Ben Geçen günler ilk ödememi aldım 60 ytl. Klik başına.

Evet aksaklıklar var. Az Sayıyor sanırım.

Ben umudu kesmiştim. Ödemezler sanıyordum. Ödeme alınca şaşırdım. Ve duyduğuma göre zorla tıklama yapılması durumunda bile parayı ödeyip sistemden çıkartıyorlar.

tıkla indir sistemlerinden yapılan tıklamaları ödüyor ve sonlandırıyorlar.
Aynı şey googlede kesinlikle yasak. Zaten böyle sisteme kimse ödemez sanırım.

Ben umudu kesmeme rağmen yinede sitemde yayınlamaya devam ediyorum. Mecvuren yapacak başka birşey yok.

D

demirbiork

Misafir
günlük 50 YKR - 1YTL den bahdesiyorsunuz :) benim günlük kazancim randevumdan 7YTL - 10YTL arası idi.. sayfamın hitini 3 katına cikardim ayrica sayfa gosterimi 120bin i gecti. fakat benim kazancim 7YTL nin altına düştü.. şimdi ise ödeme sistemimi değiştiriyorlar..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5