demirbiork' Alıntı:bu güne kadar randevumdan 5-6 ödeme aldim.. üstelik ödemeleri hiç geciktirmeden yaptılar.. şimdi ise 3 deva mail gonderdim. maillere cewap bile gelmedi.. bu da yetmedi kalktim telefon actim. ceren hanim ve ismini bilmediğim yetkili biri ile konustum.. ödemelerin bu gun yani cuma günü yapilacaginisöylediler.. sanirim bazı arkadaslara ödemeleri yapmıslar ama bizim ödeme hala yapılmadı.. aksam üstü hızımı alamadım tekrar bi aradım yine ceren hanım.. bana söylediği para transfer olayları ile ilgilenen yetkilinin tatilde oldugu ve kendisine ulasamadiklari.. en yakın zamanda paramızın hesabımıza aktarılacağı oldu..
bakalm bu en yakın zaman ne kadar yakın..
komikhane' Alıntı:randevum.com kaliteyi çok bozdu. ilk üye olduğunuzda hemen ödeme yapıyolar, ikinci ödemenizi sizin istemeniz lazım. üçüncüsünde en az 2 kere mail atmanız lazım ben yaklaşık 1 senedir çalışıyodum, artık çalışmıyorum çünkü üyeleri eksik saydığını fark ettim. hatta bi ara randevumda bir sorun vardı 2 hafta bilgiler donuktu, istatistikler kaydediliyor işlenecek dediler, iki hafta sonra kaldığı yerden devam etti ve benimde kafam attı, tüm bannerları kaldırdım artık onlarla çalışmıyorum. maillerede cevap vermiyolar artık.
Yeni üye olan arkadaşlar - Yoo benim hemen ödüyolar ve sorun yok diyebilir! ama zaman ilerledikçe maillere bile cwp vermiyolar.Benden uyarması,
Hepinize bol kazançlar,