İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

RandomPay (Paypal Kullanıcıları İçin)

sepya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bir çoğunuzun bildiği randomize ödeme scripti...
4$ rasgele bir hesaba, 2$ site'ye ödüyorsunuz ve 10 kez dönüşümlü olarak gösteriliyorsunuz.

Daha fazla gösterilmek ve ödeme almak isterseniz üye panelinden kredi satın alabiliyorsunuz.

http://www.randompay.info

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Current Members: 1

seni zengin edicez yani :D

sepya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu sistem beni zengin edermi bilmiyorum ama para kazandırır gibime geliyor. İzleyeceğiz ve göreceğiz...

Saygılar...

sepya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
ben ülkemin bu tür programlardada kara listeye girmemesi için uğraşıyorum. paypal i tr ye getirene kadar canımız çıktı. bir ikli kişi yüzünden Türk webmasterlar ve diğer hesap sahipleri mağdur olacaksa yaptığım işten başım göğe erer merak etme.

sepya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tr.st' Alıntı:
ben ülkemin bu tür programlardada kara listeye girmemesi için uğraşıyorum. paypal i tr ye getirene kadar canımız çıktı. bir ikli kişi yüzünden Türk webmasterlar ve diğer hesap sahipleri mağdur olacaksa yaptığım işten başım göğe erer merak etme.

:) Tebrikler. Tüm bu tip polemiklere girenlerle aynı şeyi söylemene şaşırmadım. Paypal kurulu olduğu devletin vatandaşlarının kurduğu sistemleri kapatsın önce, bu sisteme üye olan binlerce kişinin hesabını kapatsın... 10 tane randomizer siteden para kazanıyorum aylardır kapanan olmadı da benim sitemden sıkıntı çıkacak değil mi?

Bir kaç kişinin random sistemde paypal kullandırmasıyla Türkiye banlanacak. bir kaç adsense kullanıcısının sahte tıklarıyla google Türk webmasterları banlayacak. vs.vs. Mantıklı mı?

Benim sana sözüm yok. Paypal orda, site orda. İster gambazlarsın, ister oturur düşünürsün "aynısı bana yapılsa ne derim?" diye.

Saygılar...

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
çalıoştığım şirketin kurallarına aykırı bir iş yaptığımda atılırsam ki bu vaktinde çok başıma geldi, suçu beni ispiyonlayanda değil kendimde aradım hep. çünkü adamlar üye kaydında şartlarını belirtmiş oluyor ve sen kabul ediyorsun. bu durumda onlar uyarmış oluyor. zaten uyarıyı anlamadıysan hesap kapatımıda müstahaktır banda.... adsense olayına değinmişsin adamların Türkiyeyi atmamasının sebebi reklam verenle yayıncı oranının birbirini karşılar miktarda olması. fakat paypal para transferi yoluyla Tr de çok büyük risk aldı. şu an için bir yasal boşluktan yararlanarak bu işi yapıyorlar. bunu yasallaştırmak için Tr de bir avrupa bankası üzerinden hizmet vermeye hazırlanıyorlar. ve ticari bir mantıkla yaklaşırsak işin riski ve zorluğu üzerinde uğraşmaktansa sayısı 2000 ni geçemeyen Türk kullanıcısını banlamak daha mantıklı olacaktır. kaldıki bunun örnekleri görülmüştür. bu işlere TR de herkesten önce girmiş biri olarak sana tavsiyem -kullandığın scriptte desteklemekte- stormpay kullanman. hem paranı rahat çekme imkanın var hemde bu tür oluşumlara izin vermekte.

sepya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitedeki paypal olayını kaldıracağım... Ama emin olun hesabımın kapanmasından korktuğumdan değil, sizin istediğiniz olsun diye...

Scripti Stormpay için almama rağmen herifler hesabımı durdurunca paypal' ile açmaya karar vermiştim. stormpay'da işin başka boyutu. Adamlar durup dururken hesabımı kapattı. Şimdi suspented yazıyor ve ip numaram değişmediği içinde proxy ile uğraşamıyorum.

Sonuç: 19$ script + 10 Üyenin ücretlerinin geri ödemesi = 39$ zarar.

Sağlık olsun...

Saygılar...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.