İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ranking-hits.de

donanimmerkezi.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
http://www.ranking-hits.de

Bu sitenin kodlarını siteme ekledim ve şu an sıralamada yer alıyorum. Bildiğiniz gibi site PR değeri, indexli, sayfa,backlink, alexa rank ve hitin ortalamasına göre sıralamadaki yerinizi belirliyor.

Benim www.ranking-hits.de alexa bölümünde "nodata" yazıyor sürekli. Bazı sitelerdede böyle. Bu kendimi düzelecek yoksa farklı bir şeylermi yapmak lazım anlamadım. Bi süre bekledim ama bi değişme yok.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
69
Alexa siten icin bir degerlendirme yapmamis, bunu sen degistirebilirmisin bilmiyorum, sanirim alexa siteni degerlendirdikten sonra bir deger cikabilir. Bir de belli bir kullanici kitlesi kazanmamis siteleri incelemiyor sanirim...emin degilim.

C

Cyber Coder

Misafir
bende de no data yazıyordu fakat şimdi düzeldi. pr'si de geldi. Sanırım google ile aynı zamanda değerlendirme yapıyorlar

donanimmerkezi.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyinet' Alıntı:
Alexa siten icin bir degerlendirme yapmamis, bunu sen degistirebilirmisin bilmiyorum, sanirim alexa siteni degerlendirdikten sonra bir deger cikabilir. Bir de belli bir kullanici kitlesi kazanmamis siteleri incelemiyor sanirim...emin degilim.

Alexa rankım 48.326. Listede 4 milyonlu değeri olupta rankı gözüken siteler bile var. Yani konu alexada bi seviyeye gelme değil gibi. Sanırım zamanla düzelecek.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.