İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ranmdevum cular

L

leamer

Misafir
dll' Alıntı:
Örneğin A isminde bir site Randevum.coma 100.000 tekil ziyaretçi yolladı

B ise 10.000 yolladı

A yolladığı ziyaretcilerden sadece 100 tanesi üye oldu B nin ise 1000 tanesi oldu. B 'ye ödeme yapılıyor. Çünkü randevum için önemli olan üye kazanmaktır. Sizin yolladığınız ziyaretçiler üye olmamışsa randevum para kazanamaz ve boş yerede size para ödeyemez. Mantıkları bu. Adamlar kendilerine göre haklı ama sizde kendinize göre haklısınız. Bunu göz önünde bulunduruyorsanız üyeliğinizi devam ettirin ama haksızlık diyorsanız ayrılın. Başka bir açıklaması olamaz.

Ayrıca nakhit.com ödeme yapıyor.

bu qumarmı yani :) varmı böyle bir profesyonellik. Söylediklerinde haklı olabilirsin ama öyle birkural okumadım ben. Ciddimisin bu konuda yada yöneticilerindemisin sen dll ?

B

By-e

Misafir
neden kasıyorum ki para verilmesi için neden mail atıyorum hakkım değilmi ya ? neden verilmiyor param. Allah belasını versin hakkımızı yiyenlerin...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5