Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

rapid downloader(sınırsız indir) premiumsuz

ercu_145

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
13 Temmuz 2008
Mesajlar
42
Açılan Konu
10
Tepki puanı
0
arkadaşlar bu programla istediğiniz kadar film indirebilirsiniz üstelik premiumsuz programı indirip kuruyorsunuz "CryptLoad" a tıklıyorsunuz simge durumuna atın onu ve film linkerini kopyala yazınca link add die bir ekran çıkıo program o linkleri kendisine kopyalıyor ve indiriyor hepsini sırala size sadece beklemek kalıyor.kolay gelsin.



http://www.cryptload.info/
 

yagmayok

1
Onaylı Üye
Üye
Katılım
25 Ocak 2005
Mesajlar
7,131
Açılan Konu
304
Tepki puanı
86
CryptLoad programını bende kullanıyorum. Oldukça güzel. Siz sadece linkleri kopyala diyorsunuz ve o algılıyor.
Bekleme süresi bittiğinde downloadı otomatik olarak başlatıyor...
 

Ozcan

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
12 Mayıs 2007
Mesajlar
3,749
Açılan Konu
428
Tepki puanı
61
Konum
Antalya
bende bunu kullanıyorum rapidshare downloader http://wordrider.net/freerapid/download.html 120 kadar download sitesinden dosya indirebiliyor sanırım şu yazdığın programla aynı mantıkta linkleri kopyalayıp programa gelince otomatik pencere geliyor başlat diyince sıraya ekliyor.
 

webkare

1
Onaylı Üye
Üye
Katılım
27 Ocak 2009
Mesajlar
1,810
Açılan Konu
115
Tepki puanı
20
Konum
Ankara
Bu majorshare'ninki çok değişik bişe ya indirme yapmıyo daha once cok denedim. Tabi yeni sürümlerini çıkartmışlar heralde onu bılmıyorum.
 

atay

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
29 Ekim 2005
Mesajlar
3,592
Açılan Konu
298
Tepki puanı
36
@Sir, ben bayadır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Bilgisayarınızdaki özel bir durumdan (firewall, gereksinim duyulan bir paketin olmaması vb.) kaynaklanmış olabilir.
 

Darkart

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
1 Temmuz 2005
Mesajlar
7,037
Açılan Konu
291
Tepki puanı
53
bende masjorshare baya bi kullandım ama sonra indirmemeye başladı. aslında indiriyor görünüyor hatta veri transferide oluyor ama indirdiği yoktu...bende uyuz olup sildim gitti. CryptLoad güzel bir program ve majorshare gibi sadece rapid bağımlılığı yok. 5-6 siteden indirim yapabiliyor...netload vs. gibi..
 
Üst