İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Rapid durup dururken hesabımı sildi

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Az önce bi oyun indiricektim iptal ettim dedim başka yerden daha az boyutlusunu bulurum. Sonra dedim boşver indiriyim bişey olmaz. Bi baktım rapid hesabımı silmiş. :( 2 dakika önce dosya indirirken iniyordu şimdi hesap silinmiş. Maile şifre gönder diyorum böyle bir mail kayıtlı değil diyor.

Hesabın daha 26 nisan 2010a kadar süresi vardı. Nasıl geri alabiliriz? Bana sürekli hesap gerekiyor ve bu hesap uzun süreli olduğu için işimi görüyordu. Mecbur geri almam lazım.

İngilizcem yok. Hesabı geri alabilecek biri varsa turkcell 30 kontör vericem.

Taylan

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Hesap bilgilerini ve iletişim kurulacak adresi verirseniz mail atıp durumu bildirebilirim.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Mail gönderdim böyle bir hesap bulunamadı diyolar. Hesabı başkasından hediye almıştım. Benden paypal adresini ödeme kanıtını falan istiyor. Sanırım hesaba elveda demem gerekiyor. Anlamadığım durup dururken hesap bir anda nasıl silindi.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Evet şifre, kullanıcı adı, mail vs. herşeyi kendime göre değiştirmiştim.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Onlarda zaten yardım edemeyiz diye geri dönüş yaptılar. Gözümün önünde boş yere gitti hesap :( Sebebide yok durup dururken.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Security Lock özelliği kapalıydı. 2 farklı ipden giriş olamaz çünkü şifreyi benden başka bilen yok. Rapide mail gönderdim böyle bir hesap yok diyolar. Hesapta hediye olduğu için paypal zart zurt kanıtlayamıyorum. Hesap durup dururken gitti çöpe :(

hapee

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
sana hediye eden, "başkası hesabımı aldı/çaldı" diye mail atıp, pp kanıtınıda vermişse,

seni bu yüzden, banlamış olabilirler

DincerAydogdu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
29
Security Lock özelliği kapalıydı derken kastettiğiniz kilit açık ise birisi hesap bilgilerinize ulaşıp (cookie yöntemi çok moda son günlerde güncellenmeyen IE'lerde) mail adresini değiştirmiş olabilir. Doğal olarak rapid size bu maile ait hesap bulamadım der bu şekilde.

Normal şartlar altında her türlü atılma durumunda size mail ile bildirim yapılır. Teknik probleme denk geldiyseniz orasını bilemiyorum.

O

Orion

Misafir
Security Lock özelliği kapalıydı derken kastettiğiniz kilit açık ise birisi hesap bilgilerinize ulaşıp (cookie yöntemi çok moda son günlerde güncellenmeyen IE'lerde) mail adresini değiştirmiş olabilir. Doğal olarak rapid size bu maile ait hesap bulamadım der bu şekilde.

Normal şartlar altında her türlü atılma durumunda size mail ile bildirim yapılır. Teknik probleme denk geldiyseniz orasını bilemiyorum.

üye id'sini değiştiremiyorlar, sadece özel isim tanımlayabiliyorlar. en azından hesabınız var fakat şifre yanlış diyor.

rapidsharenin veritabanında mutlaka kayıtlı olması gerekir mail falan yani yanlışlıkla silineceğini sanmıyorum.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Maille sordum ama böyle bir hesap yok paypal ödeme kanıtı falan gönder diyor. Üye id sinide bilmiyorum.

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Benim aklıma gelen iki ihtimal var.

1. Bir gün içinde çok fazla farklı IP indirme yaparsa parolanı değiştirip mail adresine yolluyor ve uyarıyor. Benim internet hattı biraz sorunlu, eğer hızı maksimum ayarlarsam hattım kaldıramıyor ve internet sürekli kopuyor. Bu yüzden bir gecede 7-8 kere IP adresim değişebiliyor, böyle oluncada rapid şifremi değiştiriyordu önlem olarak. Bende hızı 100 ile sınırlayıp indirmeye başladım ve sorunu çözdüm.

2. Rapidshare bazı şanslı kullanıcıları seçerek illegal dosya indirdiği veya barındırdığı için hesabını sınırsız yasaklayabiliyor, bunun örneklerinide gördüm.

Ama 1. ihtimal daha ağır basıyor

kuaza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Benim aklıma gelen iki ihtimal var.

1. Bir gün içinde çok fazla farklı IP indirme yaparsa parolanı değiştirip mail adresine yolluyor ve uyarıyor. Benim internet hattı biraz sorunlu, eğer hızı maksimum ayarlarsam hattım kaldıramıyor ve internet sürekli kopuyor. Bu yüzden bir gecede 7-8 kere IP adresim değişebiliyor, böyle oluncada rapid şifremi değiştiriyordu önlem olarak. Bende hızı 100 ile sınırlayıp indirmeye başladım ve sorunu çözdüm.

2. Rapidshare bazı şanslı kullanıcıları seçerek illegal dosya indirdiği veya barındırdığı için hesabını sınırsız yasaklayabiliyor, bunun örneklerinide gördüm.

Ama 1. ihtimal daha ağır basıyor

1. ihtimal basima geldi :) 2 side dogru olabilir..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.