İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Rapid olayı..

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ya arkadaşlar, belki yeri değil ama uygun bir yer bulamadım. Eğer varsa yönetici arkadaşlar taşıyabilir tabii..

Rapidshare iyice değiştirdi bir iki part birşey indireceğim bekletiyor da bekletiyor.

Bir yolu bir çözümü var mıdır ki modemi açıp kapatmadan başka ,-)

Ayrıca elinde olan bitmek üzere olan (hoş güvenmeyebilirsiniz) özelden paylaşabilirse bana 10-15 dakikalığına çok sevinirim ya..

Şimdiden yardım ve görüşleriniz için teşekkürler..

@Neb

EmiR34

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
68
Ya arkadaşlar, belki yeri değil ama uygun bir yer bulamadım. Eğer varsa yönetici arkadaşlar taşıyabilir tabii..

Rapidshare iyice değiştirdi bir iki part birşey indireceğim bekletiyor da bekletiyor.

Bir yolu bir çözümü var mıdır ki modemi açıp kapatmadan başka ,-)

Ayrıca elinde olan bitmek üzere olan (hoş güvenmeyebilirsiniz) özelden paylaşabilirse bana 10-15 dakikalığına çok sevinirim ya..

Şimdiden yardım ve görüşleriniz için teşekkürler..

@Neb

Valla hocam dediğiniz ile ilgili hiçç bir şey yok herkez aynı fakat anca hani kötü yollarla rapid şifreleri bularak yaparsınız onları sonrada zararlı cıkabilirsiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.