İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Rapid Premium Saldırınnn

nedium

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hehe bu rapidcheck ii oldu hemencecik kaptım 5-6 tane. :D

leet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yahu yazıverin birkaç şuraya ya da biri hayrına pmden atsın. fiLmler bekLiyo fLashgette vaLLa :D

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
leet' Alıntı:
yahu yazıverin birkaç şuraya ya da biri hayrına pmden atsın. fiLmler bekLiyo fLashgette vaLLa :D
Arkadaşım buraya yazarsam hakkını doldururlar.Bildiğim kadarıyla belli bir limit var.Ortaya yazarsak bitirirler. Pm en temizi ;)

TheFF

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Pcqopat.Com' Alıntı:
Ben bir alışda en az 50 tane Azı kurtarmıyo :D

geçen sefer en az 20 tane almıştım bütün hatırladığım mail adresleriyle,

bu sefer eski maillere zaten bunun preiumu var diye vermiyo rapidshare o yüzden az aldım :D

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merty_fb' Alıntı:
geçen sefer en az 20 tane almıştım bütün hatırladığım mail adresleriyle,

bu sefer eski maillere zaten bunun preiumu var diye vermiyo rapidshare o yüzden az aldım :D
Benim sınırlamam yok :p İstediğim kadar alıyorum.

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu hafta evde değildim ve hesapları kaçırdım :( Bir dahaki dağıtıma yine karşınızdayım :p
Sınırsız alımı anlatırsam benim yönümden kötü olur fakat güzel bir yöntem bulmaya çalışıyorum o zaman açıklarım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5