Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bendede var.Eğer lazımsa verebilirim.
"fatihhk" bunlar 2 günlük.Biz ne zaman almıştık??Dün değil ondan önceki gece.Yani bu gece bitiyor.
İsteyen varsa bana buraya yazsın yada pm atsın.Elimde çok sayıda var.Boşa gitmesin.
Premium Hesapları ne işe yarıyor diyen varsa Tıklasın (Siteme üye çekmeye çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın.Sadece kısaca ne işe yaradığını anlatmak istedim.İsteyenler buraya yazsınlar.)
Bendede var.Eğer lazımsa verebilirim.
"fatihhk" bunlar 2 günlük.Biz ne zaman almıştık??Dün değil ondan önceki gece.Yani bu gece bitiyor.
İsteyen varsa bana buraya yazsın yada pm atsın.Elimde çok sayıda var.Boşa gitmesin.
Premium Hesapları ne işe yarıyor diyen varsa Tıklasın (Siteme üye çekmeye çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın.Sadece kısaca ne işe yaradığını anlatmak istedim.İsteyenler buraya yazsınlar.)
Şuan hala kullanıyorum.2günlük diye biliyorum fakat normalde bitmesi lazımdı ama hala kullanıyorum
Saldırı 1temmuz2006- 23:01'da başlamıştı.Hala kullanılıyo.Ben bu rapid sevdim
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5