İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Rapidshare için bu mantıkta bir script yazılabilir mi?

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Merhaba arkadaşlar elimde fazlasıyla rapidshare premium hesabı mevcut ve bunları iyi bir şekilde değerlendirmek istiyorum. Tek tek satmak çok uğraştırıyor zaten alıcıda kırk yılda bir çıkıyor. Kafamda uzun zamandır düşündüğüm bir sistem var. Bir script olsa ve bu scripte elimdeki premium hesapları tanımlasam ve script üzerinden direk download gerçekleşse. Böyle birşey yapılabilirmi yoksa benim hayal gücüm çokmu gelişmiş.

Örnek verecek olursak ben admin paneline on tane account ekliycem gelen kulanıcılar bir kutucuk içine linklerini yapıştırarak sırayla artık hangi accounta denk geliyorsa onun üzerinden direk download gerçekleştircek.

Varmıdır acaba böle bişi :)

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Piyasadaki örneklerden bir tanesi burası.
rapidsurfing.net

Ama kodlamadan anlayan hangi arkadaşıma gösterdiysem beni aşar dedi başka bişi demedi.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
tam bilmiyorum ama rapidshare.com daki tablolara bir nevi spam girişi olmazmı bu ? bende merak ettim yaw :)

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Aslında bu dediğim olay rapidshare kurallarına aykırı bişi değil. Sonuçta rapid premium hesap var ve değerlendiriyoruz. Belki onların bile hoşuna gider :p

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Aslında bu dediğim olay rapidshare kurallarına aykırı bişi değil. Sonuçta rapid premium hesap var ve değerlendiriyoruz. Belki onların bile hoşuna gider :p

Biraz inceledim, bunu yapmak mümkün ama yüklenen data senin serverin üzerinden çekilmiş oluyor böylece band sendende gidiyor..

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Biraz inceledim, bunu yapmak mümkün ama yüklenen data senin serverin üzerinden çekilmiş oluyor böylece band sendende gidiyor..

hımm.. Bu yöntemle pek bir cazisebi kalmıyor sanırım işin. Çünkü bi yandan rapid account bi yandanda band masrafları beklentiyi karşılamaz sanırım.

webrlis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
böyle bi script zaten mevcut ismide rapidleech mi leach mı ne öyle bişeydi şimdi aklıma gelmiyor.

ama Loi ninde dediği gibi dosyaları senin serverın üzerinden çekiyor o yüzden baya band tüketir

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.