İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

rapor ettiğimiz yazılar için bir cewap gelmiyor

whoeveryouare

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
Bazı arkadaşlar actıgımız konulara KONUYU baltalayıcı, alakasız yazılar yazılıyor(domain satış bölümünde daha cok) bu yazılar rapor edildiğinde site yöneticilerinden hiçbir tepki gelmiyor... (olumlu yada olumsuz)

Sebebini öğrenmek istedim?

Yabancı forumlarda da dikkat edersek (domain satış bölümü) fiyatı alıcı koyar ilgilenen msjını yazar, bu olay diğer bir forumda da var(Türkiye'den) gercekten de düzeni saglamak ve insanlar arasında tartışmayı önlemek için önemli oldugunu düşünüyorum. Saygılar..

myguitar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sana tamamen katılıyorum arkadaşım, malesef forumda bazı şahıslar kendilerini yöneticilerin yerine koyup kendilerince sebepler üreterek konuları baltalıyorlar, olmayan şeyleri varmış gibi gösterip çamur at izi kalsın politikası uyguluyorlar..

O zaman soru şu "Moderatör" arkadaşların görevi ne bu forumda?

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar siz bir konuyu bildirdiğinizde o konu ile ilgili şikayet tüm yöneticilere mail olarak bildirilir.Yani gönderdiğiniz bildirimler yaklaşık 20 yönetici tarafından inceleniyor.Eğer biz geri dönüş yapsaydık size 20 tane cevap gelmesi gerekirdi.Buda mantıklı olmazdı...

Yaptığınız bildirimlere çok kısa sürede müdahale edilir.Tabi eğer müdahale edilmesi gerekiyor ise...

Ayrıca konu hakkında her hangi bir yöneticiye pm atarakta yanıt alabilirsiniz.

ritemre

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Yaptığınız bildirimlere çok kısa sürede müdahale edilir.Tabi eğer müdahale edilmesi gerekiyor ise...

Bu bakımdan iyinet çok başarılı. Örneğin ben bugün bir mesajı rapor ettim, 2 dk. sonra mesaj uçmuştu.

mehmet-ali

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Ben haklı oldugumu düşündüğüm bir konuyu şikayet etmiştim lakin uzun süre geçmesine rağmen bana bir geri dönüş yapılmadı.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Bazı arkadaşlar actıgımız konulara KONUYU baltalayıcı, alakasız yazılar yazılıyor(domain satış bölümünde daha cok) bu yazılar rapor edildiğinde site yöneticilerinden hiçbir tepki gelmiyor... (olumlu yada olumsuz)

Sebebini öğrenmek istedim?

Yabancı forumlarda da dikkat edersek (domain satış bölümü) fiyatı alıcı koyar ilgilenen msjını yazar, bu olay diğer bir forumda da var(türküyeden) gercekten de düzeni saglamak ve insanlar arasında tartışmayı önlemek için önemli oldugunu düşünüyorum. Saygılar..

Hem küçük harfle başlayan hemde türküyeden diye yazılan bir yer.
Genelde cümleleriniz doğru ama buraya takıldım! Türkiye'den yazmak çok mu zor yada türküyeden diye bahsettiğin şey nedir açıklar mısın?

whoeveryouare

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
ya bide şu sırf post kasmak için yazanlar yok mu? ahh neyse.... Hata düzeltilmiştir....

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.