İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Recep İvedik Vizyonda

Ekstra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1

Bel altı sözler, hareketler, mimikler her zaman komik olmuştur, bel altına vurarak herkes espri yapabilir, ancak asıl mizah bel altına vurmadan yapılandır.

Filmi izlemedim, arkadaşlar ısrar ederse dahada ileri gidip ısmarlarlarsa gidebilirim, fakat fragmanlardaki esprilerin çoğu bel altı.

Elbet muhalefet olacak arkadaşlar çıkacaktır, kendi görüş açıları onlarada birşey diyemem.

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Kızacaksınız bana ama, böyle ucuz senaryolara, bayağı esprilere yer veren filmlere gitmek bence boş. Çünkü siz gittikçe , izlenme rekoru kırdıkça, onlar da cesaret alıp böyle berbat yapımlara devam ediyorlar.

Gerçi, izleyip beğenenler olmuş, ona bir şey diyemem. Ama Türk sineması o kadar acınası bir halde ki...

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
American Pie'da çok farklı değil. Tabi derseniz ki Amerikan kültürünü mü örnek alacağız, tabi hayır. Böyle şeyler olmalı, ama aynı zamanda çok başarılı ve seviyeli filmler de yapılmalı ki sadece ortada bu kalmasın. Aynı elemanlar Gen diye bir film çekti, çok süper olay olmadı. Arz/talep sanırım biraz da.

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gerçekten güldüren eğlendiren bir filmdi. cumartesi günü izledim. insanı kahkahaya boğuyor. yanlız filmin devamı olacak kesin.. Film anında pek ilgi uyarmamış bi anlık kahkaha vermiş olsada, sonradan senaryoları düşününce gerçekten güzel espriler çıkıyor ortaya..

Eğlenmek isteyenler için çok güzel bir film. 2. kez gidermisin derseniz giderim evet..

Amaç eğlenmek olduğu için insanları güldüren herşey gayet doğal karşılanmalı.. Belaltı ve belüstü diye ayrılmaz.

mydeli025

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
estanseler..

Sanki gorada yoktu bel aldı üstü vs zaten izlemek isteyen giden..

http://www.yenisafak.com.tr/sinema/?t=23.02.2008&c=17&i=101477

yapılan yazıyı daha okumaya başlamadan anladım ki bu yazı neden yazılmış..

Recep ivedik bir yerde adım murat diyen elemana koy...mda tur at diyor..

Ne tesadüfki yazıya sert giren yazarın adıda murat sanırsam dokundu ve yazdı aslanım.. İşte böyleyiz herkes az bize dokununca yazarın malüm ki o köşe yazısında hiçmi bir yazı yazmadı..

Ona kalsa be o espiriyi (adım murat diyen elemana koy...mda tur at) en az 10 yıldır biliyorum yeni birşey değil ki yani yazık.. Okuyalaım bakalım bay Murat ne yazmıs..

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Ben filme dün gittim. Çok eğlenceli bir filmdi. Ancak aileyle gidilecek bir komedi filmi değil.
Ayrıca oradaki espirilere çok yanlış çerçeveden bakılmış. O espirileri Şahan, millet onları duyunca gülsün diye koymamış. Recep İvedik dediğimiz adam tam bir patavatsız ve kıro. Espiri düzeyi de buna bağlı olarak düşük. Böyle tipte bi adam ayak üstü stand-up mı yapmalıydı?
O tiplemeye iğrenç espiriler yakışırdı zaten.

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Bayadır bu kadar gülmemiştim. Hala çenem ağrıyo gülmekten :D

Breeze

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Bazen yolda , okulda falan aklıma geliyor kendi kendime gülmemek için kendimi zor tutuyorum.

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Çok amatör ve torpilli bir yönetmene sahip komik sayılabilecek bir film...

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
İki gün önce seyrettim vasatın üstüne geçemeyen espirilerle dolu bir film.

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gülmek için gidilir :D

bu filmi farklı yerlere çekenleri hiç anlamıyorum gerçekten,yazarlar sanatsal olmamış der,argo çok küfür çok der , yahu sanki oscar ödülü almak için yaptılar filmi.

kendi zamanında şener şen,kemal sunal ve ismini saymadığım bir sürü sanatçımızda film sahnelerinde bol bol küfür ediyordu,biz o filmler ile büyüdük.hayır yalansa yalan deyin.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
İçimizdeki Recep İvedik yüzünden bu kadar izlendi...
Ahanda bir örnek:

MilliFantazi

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
Recep ivedik filmi izlediğim en saçma filmlerden bir tanesiydi :)

İzleyici güldürmek için, küfür etmek, argo söz kullanmak gerekmiyor bence. Recep İvedik filmini izleyip gülenler, 2. defa filmi izlerken "off, pff" deyip, sıkılıp kaşınmaya başlarlar. Çünkü 2. defa zevkle izlenecek bir film değil. Ama bir de Hababam Sınıfı'nı düşünün. 50 defa arka arkaya izlenilse, hiç bıkılmaz. Çünkü onlarda ki amaç izleyiciyi güldüreyim değil. Amacı, sanatını içinden geldiği gibi yapmaktır. Sadece sinema sanatı için değil, Türkiye geneli artık sanatı para için yapıyorlar. Sırf sanatı için sanat yapan ünlüler parmakla sayılacak kadar az. Ben küfüre gülmem ki? O adam orada küfür ediyor, ben burada katıla katıla güleyim. Bu benim tarzıma yakışmıyor.

Film yapılırken herşeyin ucuzuna kaçılmış. Senaryo berbat, kameraman da bir fotoğrafçıyı filan alıp getirdiler sanırım. Çekimler çok kötü, sanki bir sinema çekimi değil de çekilip youtube'ye koyulacak cinste çekilen videolar gibi. Herşey ucuz ve basit.

Sinema diyemeyiz zaten bu çalışmaya. Dizi bu. Sonu yoktu çünkü, herhangi bir amaca bağlanmadı. Diziymiş gibi bitti, bağıra bağıra 2. filmimize bekliyoruz ahaha dediler. Milletimiz de elbette gidecek tabii. Söylenecek pek fazla şey yok aslında, insanların kendi zevkleridir. Gidip gitmeyecekleri kendisine kalmıştır. Ama küfürlere gülüneceğini zannetmiyorum. Onaylamıyorum. Çok basit bir filmdi. 1 saatime acıdım doğrusu :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.