İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Red Alert 3 Geliyor!

AlemTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
redalert3-2.jpg
redalert3-1.jpg

Kırmızı alarm üçüncü kez çalmaya hazırlanıyor; üstelik bu kez sadece PC'de değil, yeni nesil konsollar Xbox 360 ve PlayStation 3'te de stratejiye doyabileceğiz. Kooperatif oynanışa tam destek verecek olan Red Alert 3'te, alternatif bir zamana yolculuk yapan Ruslar, Amerika - Avrupa İttifakı ve Empire of the Rising Sun (muhtemelen Japonlar) arasında patlak vermek üzere olan 3. Dünya Savaşı'nda rol alacağız.

Zaman alternatif olunca, zaten yeterince ilginç olan Red Alert teknolojileri de evrim geçirecek; zırhlı ayılar, savaş balonları, teleport, akıllı yunuslar, şekil değiştiren tanklar gibi yeniliklere hazır olun. Ayrıca savaş Pasifik Okyanusu'nda geçeceğinden, deniz çatışmaları da ağırlıkta olacak.

Resmi web sitesi yayınlanan Red Alert 3 için henüz bir çıkış tarihi verilmedi. Ancak Tiberium Wars'ın sınırlı üretim paketini veya Kane's Wrath ek paketini alanlar, yıl sonunda açılacak olan beta testi için davetiyeye de sahip olacak.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Red Alert 2 de yenilmekten bikmadin dimi :D ahahaha 3. versionda görüşürüz :)
Patates Alemturk :D

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
10 kere oynamissak topu topu 3 kere yenmişsindir, az oncede aldim ifadeni hala konusuyorsun :D Yenildigim 3 macida izah edebilirim :)

Dikkatli olun bir deli ile strateji oyunlari oynamayin, oynuyorsanizda oyunda mantik aramayin basiniza gelecekleri asla tahmin edemiyorsunuz :D

AlemTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
10 kere oynamissak topu topu 3 kere yenmişsindir, az oncede aldim ifadeni hala konusuyorsun Yenildigim 3 macida izah edebilirim

Dikkatli olun bir deli ile strateji oyunlari oynamayin, oynuyorsanizda oyunda mantik aramayin basiniza gelecekleri asla tahmin edemiyorsunuz :D

Birsey demiyorum sana :D 2 saat zor geçtin savunmayı sen dua et küba devletine :p

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
İtiraf ediyorum, ben de bir Red Alert 2 hastasıyım.
Sırf bu yüzden tüm bilgisayarlardan oyunu kaldırıdım, yoksa dayanamayıp oynuyorum.
HA bu arda sadece online oynuyor(d)um..

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
İtiraf ediyorum, ben de bir Red Alert 2 hastasıyım.
Sırf bu yüzden tüm bilgisayarlardan oyunu kaldırıdım, yoksa dayanamayıp oynuyorum.
HA bu arda sadece online oynuyor(d)um..

Benim daha once calistigim yerdeki müdürümde bunun hastasıymış çokta güveniyordu kendisine :)

Online oynayalim varsa kendine güvenen strateji delileri :)

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Oyun CD sini de bulamayacağım bir yere saklamıştım, işin kötüsü harbiden bulamıyorum.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Oyun CD sini de bulamayacağım bir yere saklamıştım, işin kötüsü harbiden bulamıyorum.

Hallederiz onu :)

Bu arada, oyunu oynayanlar(network uzerinden) oynadiktan sonra NetBIOS protokolunu kapatmayi unutmasınlar( çok önemli, patates olmayin sakin :) )

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Az mı Lan RA yaptık, random kapıştık :) IRC ve RA bir arada yürüdü.. O YURI'nın oyununun cıkacagı zaman dedikodular cafeden cafeye dolaşıyordu.. Süper zamanlardı :) Inanmıyorum cok heyecanlandım. 2. resim süper, sovyet ülkesi zeplinler..

Ama nerde o eski cafeler, nerde o eski tayfa :)
Umarım oyun güzel olurda internette bu keyfi bir nebze yaşayabiliriz, iyi calismalar

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Alemturk oynarken mesaj yolluyo mu

Silonuz Irak'a eklenmiştir eklemeniz gereken silo...

:D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.