İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

★★Referansımla Üye Ol %80 Daha Fazla Kazan★★

kenanzz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ARKADAŞLAR MESAJ BAŞLIĞINDADA ANLAŞILACAĞI ÜZERE PTC SİTELERİNE REFERANS LİNKİMDEN ÜYE OLANLARA KAZANÇLARI HARİCİNDE EKSTRA KOMİSYON KAZANDIRMAK İÇİN BU KONUYU AÇTIM. BURADA ÖDEME ALDIĞIM GÜVENİLİR SİTELERİ PAYLAŞACAĞIM VE BANA KAZANDIRDIĞINIZIN %80 İNİ SİZLERE GERİ ÖDEYECEĞİM BÖYLELİKLE HEM KENDİ TIKLAMALARINIZLA PARA KAZANACAKSINIZ HEMDE GELEN KOMİSYONLARLA KAZANACAKSINIZ....

1.SİTE
TÜM TIKLAMALARINIZDAN EKSTRA KOMİSYON KAZANIRSINIZ!
ÜYELER:
1.
2.

2.SİTE
!!UYARI!! SADECE ''Standard Advertisements'' YAZAN REKLAMLARDAN EKSTRA KOMİSYON KAZANIRSINIZ!
ÜYELER:
1.
2.

3.SİTE
TÜM TIKLAMALARINIZDAN EKSTRA KOMİSYON KAZANIRSINIZ!

ÜYELER:
1.transporter55(dagtasres)
2.

kenanzz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
üyeliklerinizi bekliyorum arkadaşlar alınan ödemeler bu başlık altında paylaşılacaktır.

kenanzz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
trbux sitesinden çok hızlı bir şekilde ödeme aldık arkadaşlar referans grubumuza katılın hep beraber daha çok kazanalım.

ödeme kanıtı:

kenanzz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
üye olan yada üye olacak arkadaşlar reklam izleyebilmeniz için adblocks tarzı uygulamalarınızı kaldırmanız gerekmekte aksi takdirde program sitedeki reklamları engelliyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.