İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Refimden Üye oLana Oyunlar Ve Filmler Bedava

cnrsngl

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Arkadaşlar yaklaşık 600 gb oyun film arşivim var hepsi hazır yani siz sadece linkleri değiştirip remote upload yapıp paylaşım yapacaksınız refimden üye olan arkadaş pm atsın 100 gb oyun txt olarak 20 gb psp oyun txt olarak hediyemdir ayrıa her konuda yardımcı olacak canlı destekte bulunabilirim
Refli link:
Wupload, ultimate file hosting.
Refsiz:
Wupload, ultimate file hosting.

Pm atmayı unutmayınız..

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Hocam remote için premium lazım değilmiydi ? Premiumu olmayan arkadaş ne yapacak

cnrsngl

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Hocam remote için premium lazım değilmiydi ? Premiumu olmayan arkadaş ne yapacak

hayır remote için wuploadta gerekmiyor..

Ekleme:

bu anlatılacak bişey değil üye ol refimden daha sonra remote upload ile upload yap araştır biraz öyle araştırmadan para kazanılmaz

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
hayır remote için wuploadta gerekmiyor..

Ekleme:

bu anlatılacak bişey değil üye ol refimden daha sonra remote upload ile upload yap araştır biraz öyle araştırmadan para kazanılmaz

Şu alttaki alıntınız yanlış oldu galiba :D

Bende üye oldum şimdi banada yollarsanız sevinirim.

by_cezali

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
filml linklerini neden vermiyonuz acaba sadece oyunları yollamıssınız filmler için refinizden üye oldum ben

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.