İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Reften üye olup upload yaptıranlar | DİKKAT

soulmy

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
8
Son zamanlarda "refimden üye ol hesabınıza film/oyun yükleyeyim." diyen bir çok arkadaş var. Bunların bir kısmı iyi niyetli diğer kısmı ise pek iyi niyetli değil.

Hesabınıza film yükletmek için şifrenizi vermek zorundasınız. Aksi taktirde nasıl upload yapabilirki :) İşte tam bu noktada paypal hesabınızın şifresiyle uyup uymadıklarına bakıyorlar. Eğer şifreler aynıysa paypaldaki paralarınızı çalıyolar.

Size tavsiyem her yerde aynı şifreyi kullanmayın. Bir de hesabınıza dosya yüklettikten sonra şifrenizi değiştirin.

Bu yöntemle dolandırılanlar var. Ben de uyarayım dedim.

sanalforum.biz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cok haklısın ıyı ve kotuler dunyasındayız eyw. sağol cok guzel acıklayıcı olmus konun

alialparslan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Kusurabakmayın ama bana çok saçma geldiğini söylemek zorundayım. Bence paypal şifresiyle filehostlardaki şifresini aynı koyup başkasıyla paylaşan varsa (Bir musibet bin nasihatten iyidir) zaten bi kazık yemeyi haketmiş demektir. (Ha gerçekten başına böyle bişey gelen varsa tabi sizin bu konuyu açıp uyarmanız iyi birşey)
Ayrıca refimden üye ol demek yerine kendisi refinden hesap açıp upload yaptıktan sonra hesabı devretmesi daha mantıklı deil mi ?

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Konuyu Yanlış Yere Açmışsın.
Bunu Fazla Yapan Yok Ama Yinede İnsanları Bilgilendirmek İyi Bişey :)

soulmy

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
8
Kusurabakmayın ama bana çok saçma geldiğini söylemek zorundayım. Bence paypal şifresiyle filehostlardaki şifresini aynı koyup başkasıyla paylaşan varsa (Bir musibet bin nasihatten iyidir) zaten bi kazık yemeyi haketmiş demektir. (Ha gerçekten başına böyle bişey gelen varsa tabi sizin bu konuyu açıp uyarmanız iyi birşey)
Ayrıca refimden üye ol demek yerine kendisi refinden hesap açıp upload yaptıktan sonra hesabı devretmesi daha mantıklı deil mi ?

Bu yazıyı yazdığım hafta bir arkadaşımızın başına bu olay gelmişti (başka forumda). Yani olabiliyor böyle şeyler. Dikkat etmek lazım. Zaten bu konuyu açmamın sebebi de buydu. Birileri okusun ve uyanık olsun diye.

Konuyu Yanlış Yere Açmışsın.
Bunu Fazla Yapan Yok Ama Yinede İnsanları Bilgilendirmek İyi Bişey

Konu upload ile ilgili olduğu için burası daha uygun bence. Bunu yapan fazla yok demişsin. Belki bu sitede olmayabilir. Ama WS'de "refimden üye ol film yükleyeyim" diye konu açan onlarca insan var.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.