İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

registerhosting

yadibe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aranizda registerhosting.net ten host alan yada bu firmayla calisan varmi ?
bunu sormamin nedeni son 1 aydir bu hosting firmasiyla calisanlarin hic bir sekilde sorunlariyla ilgilenilmiyor telefon ve maillerine cevap verilmiyor

dorm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kesinlikle katılıyorum ben de mp3ortami.com un hostunu ordan temin ediyorum ve son 3 haftadan beri sorularıma cvp alamıyorum! adamlara en sonunda hostumu iptal edin dedim ! bir de hostbula olumsuz msj ekledim adamlar hemen bana msj attılar "hakaret ettiğinizden dolayı ve hostbuldaki evet hayırlarla oynadığınızdan dolayı hostunuzu iptal ettik" dediler! ki ben kesinlikle evet hayırlarla oynamadım hakarette etmedim!
üstüne üstlük beni mahkemey verdiklerini söylediler hakaretten dolayı ki kesinlikle böyle birşey yok! başlarda sıcak davranıolardı ama şimdi yapmadığım şeyler yüzünden beni mahkemeye veriolar! dikkatli olun arkadaşlar!

darXis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dorm' Alıntı:
sizce başıma birşey gelir mi?

yok yahu delimisin, hiç birşey olmaz :)
dava cart curt diye bomboş konuşan onlarca insandan biri işte, kafana bile takma + muhatab bile olma :)

phiberoptic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya bu registerhosting çok iyi bir hosting şirketi bunların sayesinde bunlardan ayrılan bana geliyor. Okan Bey benim rakibim sanırım cenazesi var ama yinede ben oradan ayrıldıktan sonra bana gelen müşteriye bakarım

Paylasalim.Com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
firma olmak cok kolay ama hizmet sunmak cok zordur. boyle adamlarla calisirsan boyle olur. ben kendi sunucumu aldim. 3 tane sunucum var. 2 si full. yeni aldigimda 25 site var. tas gibi host satiyorum ve bir gunde bir musteri sikayet etmedi.

S

seven7

Misafir
firma degikl arkadaslar bunlar.iletisim kismina girsenize gulmekten olursunuz :) hele hele insan kaynaklari kismi kopardi beni :))))

Paylasalim.Com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kişilerin ve kurumların sorunlarını iyi biliyor profesyonel çözümler yaratıyoruz.

hakkımızda kısmında aynen böyle yazıyor. şu yaratmak kelimesine oldum olası uyuzumdur. yaratmak sadece Allah'a mahsustur. ne zaman görsem basarım küfür böylelerine.

Türkçede başka kelime yok sanki. Sunuyoruz dese daha iyi olurdu :D

alca

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
:D arkadaşlar uğraşmaya değmez bunlarla bence düşünmeyin bile....
bugüne kadar çok gördük dava açacaz diyenleri ne oldu sonraa...fıssss bişi yok :D yani bişi yapamazlar merak etmeyinnn...
forumda bir çok kişi kendi host sitelerine yapılan yorumlar yüzdenden davba açacaz falan diyenler bile oldu ama ne oldu sonunda bişi yok yani .....
iş sözde bitmiyorrrr icraatta ...:)

Paylasalim.Com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
helal olsun o zaman. bilmiyorum başkalarının düşüncesi nedir ama ben uyuz oluyorum gerçekten. en azından Müslümanlığa ters.. ( nerden nereye .... )

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.