İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Rehber Scripti V1

fan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar,

scriptin demosuna burdan bakabilirsiniz.

scripti burdan indirebilirsiniz.

kurulum bilgileri scriptin içindedir.

sağ alttaki sponsor logosunu kaldırmadığınız sürece istediğiniz domainde istediğiniz sayıda kullabilirsiniz.

scripti istediğiniz sektöre göre ayarlayabilirsiniz, örn inşaat firmalari, temizlik firmaları, turizm firmaları, rent a car firmaları gibi gibi sadece sektörleri bu şekilde girmeniz yeterlidir.

il ve ilçe domainlerinize rehber bölümü açabilir veya direk rehber olarak yayına başlayabilirsiniz :)

karşılaştığınız hataları bu konu altından yazarsanız yardımcı olmaya çalışaçağım.

scripti kuran arkadaşlar konuya kurdukları adresleri yazarsa kuracak arkadaşlar fikir edinmiş olurlar.

hayırlı olsun.

enes5

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
üyelik sistemi olsa süper olurdu firmalar üye olup panele giderek ekleme yapsalardı öle bi sistem olsa daha iyi olurmuş ama yinede güzel olmuş eline sağlık deneyecem bunu hemen indiriyorum :)

fan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
üyelik sistemi olsa süper olurdu firmalar üye olup panele giderek ekleme yapsalardı öle bi sistem olsa daha iyi olurmuş ama yinede güzel olmuş eline sağlık deneyecem bunu hemen indiriyorum :)

rica, geliştirmeler bir sonraki versiyonda olabilir :)

kurduğunda adresi yazabilirsin kuracak olanlara fikir verir.

enes5

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bir daha ki versiyonu bekliyorum onda üyelik sistemi olursa iyi olur :) bir projemiz varda onda kullanacaz bunu kuracam bakalım inş iyi olur kurduğum zaman elbette yazarım adresi :)

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
loglu shell mi var içerisinde :D ? , atılan ftp lerden haberiniz olduğuna göre

ayrıca kaynak göstererek paylaşabilirmiyiz ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5