İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Reklam ajans tuzağına düşmeyin

cengizzz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaslar reklamajans hesapları kapatmış hiçbir nedeni yok. ben gibi birkaç arkadasım daha var. ve hakkımızı aramaya kalktık aldığımız cewap şağıdaki gibi...

>merhaba!!!! benim reklam ajans hesabım kapatılmış. hiç
>bir nedeni yokken. ilgilenirseniz sewinirim.
>bu yapılan dolandırıcılıktır...
>
>Inanin biz sizin isminizi sitemizden sahtekardir diye yayinlarsak cok daha
>kötü olur
>
>2 Hakkimizda gercek disi sözlerle yayinlayanlarida Türkiyedeki
>avukatlarimiza havale ediyoruz zaten

>Isterseniz deneyin yolunuz acik olsun
olay boyle arkadaslar... gerisine siz karar verin. yaklaşımlarınızı bu olayı gözönünde bulundurarak yapın!
>

MuZiKCi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cengizzz' Alıntı:
arkadaslar reklamajans hesapları kapatmış hiçbir nedeni yok. ben gibi birkaç arkadasım daha var. ve hakkımızı aramaya kalktık aldığımız cewap şağıdaki gibi...

>merhaba!!!! benim reklam ajans hesabım kapatılmış. hiç
>bir nedeni yokken. ilgilenirseniz sewinirim.
>bu yapılan dolandırıcılıktır...
>
>Inanin biz sizin isminizi sitemizden sahtekardir diye yayinlarsak cok daha
>kötü olur
>
>2 Hakkimizda gercek disi sözlerle yayinlayanlarida Türkiyedeki
>avukatlarimiza havale ediyoruz zaten
>
>Isterseniz deneyin yolunuz acik olsun
olay boyle arkadaslar... gerisine siz karar verin. yaklaşımlarınızı bu olayı gözönünde bulundurarak yapın!
>

Reklamajans yenilenmiş sanırım ve tüm üyelikleri silip yeni hesap açtırıyorlar.Sizinki de ondan silinmiştir.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cengizzz, bence kendi yazdığın mesajda tehditte de bulunmuşsun, adamın verdiği cevapta "Isterseniz deneyin yolunuz acik olsun" demiş; eğer öfkeyle kalkarsan zararla oturursun.

cengizzz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ploop' Alıntı:
cengizzz, bence kendi yazdığın mesajda tehditte de bulunmuşsun, adamın verdiği cevapta "Isterseniz deneyin yolunuz acik olsun" demiş; eğer öfkeyle kalkarsan zararla oturursun.
haklısın galiba :cool: öyle tehtit falan yok. sadece uyarıydı? ama ben değil butun reklamajnscılar bu durumda.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yok ben zaten haklısın/haksızsın demedim; zaten başından beri güvenmiyordum bu haberin gelmesini de bekliyordum, inşallah çok paran kalmamıştır içeride.

B

By-e

Misafir
Bu sponsor hiç kazandırmıyor ki. Burada göğsünü gere gere ben ödeme aldım diyende görmedim. Türkiyede tek sponsor tanırım oda yesil-kart.com başka sağlam türk sponsor tanımam. Hepsinden hakkınız olan parayı almak icin defalarca mail atıp, yada koyduğu para limitini geçmek için kendinizi yıpratmanıza değmez..

cengizzz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ploop' Alıntı:
yok ben zaten haklısın/haksızsın demedim; zaten başından beri güvenmiyordum bu haberin gelmesini de bekliyordum, inşallah çok paran kalmamıştır içeride.
çok param kalmadı da, çok parası kalanlarda vardır ama.

H

hengame

Misafir
arkadaslar bu reklam ajans .n et mi benim hesap duruyor silmemişler zati 0.07 € kazanmısım :)

cengizzz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hengame' Alıntı:
arkadaslar bu reklam ajans .n et mi benim hesap duruyor silmemişler zati 0.07 € kazanmısım :)
ya adamlar demişlerdir ; " bu adamın hesapta parası çok, hesabı kapamayalım kaparsak isyan eder" :D

Player

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
By-e' Alıntı:
Bu sponsor hiç kazandırmıyor ki. Burada göğsünü gere gere ben ödeme aldım diyende görmedim. Türkiyede tek sponsor tanırım oda yesil-kart.com başka sağlam türk sponsor tanımam. Hepsinden hakkınız olan parayı almak icin defalarca mail atıp, yada koyduğu para limitini geçmek için kendinizi yıpratmanıza değmez..

yesil-kart.com kart başvurusu yapanlar üzerinden mi kazandırıyor.. Yoksa gösterimede veya gönderdiğin ziyaretçiyede para veriyormu?

cengizzz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Player' Alıntı:
yesil-kart.com kart başvurusu yapanlar üzerinden mi kazandırıyor.. Yoksa gösterimede veya gönderdiğin ziyaretçiyede para veriyormu?
Green Card Satış Ortaklığı Satış Ortağı Girişi
Önerdiğimiz bu satış ortaklığının amacı, sitemizin Türkçe içeriğe sahip web sitelerinde görünürlüğünü artırmak; böylelikle marka bilinirliğini yükseltmek; içerik sağlayıcı sitelerin ziyaretçilerini sitemize üye olmaya teşvik etmek ve sitemizin satışlarını artırarak bunu sağlamaya katkıda bulunan partner siteleri, kazancımıza ortak etmektir.

En Yüksek Satış Ortaklığı Komisyonu
Sistem, bize gönderdiğiniz kullanıcılarınızın yapacağı Green Card başvurularından, başvuru bedelinin %10 'u ile %25'i arasında değişen oranlarda komisyon kazanmanızdan ibarettir.
Başvuru başına kazanacağınız komisyon en az 2.300.00 TL , en çok 11.250.000 TL olacaktır.

Player

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sistem, bize gönderdiğiniz kullanıcılarınızın yapacağı Green Card başvurularından, başvuru bedelinin %10 'u ile %25'i arasında değişen oranlarda komisyon kazanmanızdan ibarettir.
saol cengizzz.

MP3Kaydet.COM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
By-e' Alıntı:

25 euro için 40 ytl garantideki hesabıma eft aldım. 21 eurom vardı içerde ve battı bunu da belirteyim.

BeetLe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bana gelen maildada eski hesaplar kapandı alacagınız varsa iletin yeni hesaba kayıt yaptırdıktan sonra ekleyelim diyolardı ama hesapta kazanc yoktu isin garibi :) demek ole b yem attilar ortaya:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5