![]() |
![]() |
Yeni açmış olduğum www.diziiseyret.net e reklam alacağım.Fiyatlar çok uygun.3 ay boyunca reklamınızı yayınlıyoruz. sadece ve sadece 10 tl alıyoruz.Evet yanlış okumadınız sadece 10 tl.Reklam vermek isteyenler pm yoluyla bana ulaşabilirler.Siteyi bugün açtım isteyen arkadaşlar whoisine bakabilirler.Site şuan yarı boş durumda.1 hafta içinde tıklım tıklım olacak.Reklam sadece 10 tl hemde 3 ay boyunca.
Canım arkadaşım;Boş siteye ve tasarım'sız siteye kimse reklam vermez, istiyorsanız bedava'ya verin yine vermez. 1 hafta içerisinde, tıklım tıklım dolacak demişsiniz. Hangi site 1 hafta içerisinde tıklım tıklım doluyor ? Ayrıca, bir sitenin kalıcı hit olması için en az 1 senelik olması lazım ve emek sarfetmen lazım, 1 hafta içerisinde Google'de nerede çıkacaksın ? Google en az, 3 ay kasarsan seni birinci sayfada yer verir, oda sürekli kasman lazım..
Sende sanki 40 yaşında adamsın.Aynı yaştayız oğlim yerim seni.Çocuk senin tövbe ya rabbi.Bak beni galeyane getirme pis olur.Neden baltalayım seni ? Şuna işime gelmiyor, yemiyor ; yorum yapma desene bana.Bu forum'da her türlü eleştiri ve yorum yapma hakkım var, sonuçta kötü bir yorum yapmadım seni bilgilendirdim. Google Adwors, kuponun vb vb varmış, Google adwors kuponundan gelen üye çok çok sayfana 1 K üye.
ee sonra ne olacak ? O Üye'ler sanki kalıcı mı ? Zannediyorsun.. Seninle uğraşırsam ne olacak, daha doğrusu çocuksun büyüde gel böyle işlere gir, çocuk oldugun apaçık ortada.
![]()
iyi fikirKeşke her şey bu kadar kolay olsaydı. Sabah aç, akşama 10TL'ye reklam al.
Hocam iş şöyle yürümüyo: "Olm bi siteden aylık 5tl kazansam ilk başta, 3 ay sonra 20 tl kazanırım ayda, açsak böyle 100site. Aha ayda 2000TL kazanırız 3 ay sonra. Hepsinde bot olsa, ortalama 3 dakika uğraşsak her site için, günde 5 saat çalışarak ayda 2000TL eheheh. Sonra bütün gün yatarız eheheh".
Bak bana oğlum deme ulan.Ewt aynen dediğin gibi yapacam.Hastalığımı tedavi etmek için para kazanmaya çalışıyorum.Maalesef sizin gibi ...tan insanlar yüzünden bu olmuyor.ez kuzze diya tee.Keşke her şey bu kadar kolay olsaydı. Sabah aç, akşama 10TL'ye reklam al.
Hocam iş şöyle yürümüyo: "Olm bi siteden aylık 5tl kazansam ilk başta, 3 ay sonra 20 tl kazanırım ayda, açsak böyle 100site. Aha ayda 2000TL kazanırız 3 ay sonra. Hepsinde bot olsa, ortalama 3 dakika uğraşsak her site için, günde 5 saat çalışarak ayda 2000TL eheheh. Sonra bütün gün yatarız eheheh".