İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Reklam Alınacaktır...

N

nsbil

Misafir
:) guzel yanitlar. Whitekey sen iste Redirect koyim ceplige :) saygilar sevgiler...

N

nsbil

Misafir
daha once ikidevadams la calisiyordum. bazi asp sistemleri yaziyordum. playturk yazilimida bana ait sitenin sahibide dostumdur. bu nedenle istedigim gibi kullanabiliyorum.. yanlista anlamadim mp3arsivi tabiiki sorucaksin..:) mutlu yillar diim ne diim...

mp3arsivi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
nsbil scripti bende kullansam ayıp olur mu elimde mevcut hoş bi domain varda scriptte güzel bişi kullanmam için müsade var mı ?

N

nsbil

Misafir
mp3arsivi' Alıntı:
nsbil scripti bende kullansam ayıp olur mu elimde mevcut hoş bi domain varda scriptte güzel bişi kullanmam için müsade var mı ?
evet son duyumlarima gore dagilmis script. arkadasin hosting sponsoru sayesinde... mp3arsivi seninle emek arasinda kalmis birsey. istedigini yapabilirsin. sonucta patenti filan yok elimizde. playturk de kereviz de tescilli marka degiller. sana kalmis bir konu. kullanilmaya kalksa piyasada doluymus... kimse kullanmiyor. sevgiler saygilar.

mp3arsivi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya bunun emekle tam anlamıyla ilgisi yok ben sana sordum sen olmaz dedin bende kullanmam zaten + olarak şunu söliyim sayac scriptinde hata var hata veriyo bence başka bi sayaç scripti kullan birde reklam alınacaktır yazısını mumdar ettik kusura bakma :)

N

nsbil

Misafir
yok problem degil. tekrar yenisini acarim. + sayac duzelmis olmasi lazim. saygilar sevgiler...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.