İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Reklam Firmaları

tdilek007

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar;

Ben bir site kumak istiyorum.Site link kısaltma sitesi olacak adf.ly tarzı script de hazır ancak TR çeviriyorum şu anda scripti ve tasarımı değiştirmek için uğraşıcam script yaklaşık olarak 1 hafta içinde biter diye umuyorum.İşte bu siteye reklam alıcam gösterim başı gibi örn.http://adf.ly/2dKTS tıklayınca reklamlar oluyor işte onun gibi.Reklam almam neden gerekli üyelere ödeme yapmayı da planlıyorum onun için reklam almam lazım.ör:adf.ly 100 gösterime 4 $ ödüyorsa bunu ben ilk başlarda 1000 gösterime 2 Tl şeklinde falan yapabilirim diye düşünüyorum ve kazanç olduğu sürece de fiyatları arttırmayı düşünüyorum...Bunun için reklam verecek kişiler arıyorum.örn.1 aylık 10 Tl-20 Tl vereck kişiler ilk 2 ay falan ücret ödemeyeceğim ve reklam almıcam diye düşünüyorum çünkü kendi sitemde de öyle yapmıştım şimdi çok güzel oldu.Reklam firması da arıyorum gösterime para verecek.

Reklam vermek isteyenler var ise bana p.m yollasın lütfen.
Eğer gösterime ödeme yapan reklam firmaları var ise p.m atın lütfen.
Alacağım reklamlar TR dilinde olması gerekmektedir.
Site tamamen TR olacaktır.
Site daha açılmadı şu anda deneme aşamasındadır...

Okuduğunuz İçin Teşekkür Ederim!

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.