A
amatorSitesahibi
Misafir
Merhaba,
Günde birkaç bin kişinin ziyaret ettiği bir web sitem var.
Sitemin kullanıcıları genellikle 20-40 yaş arası çalışan insanlar veya üniversite öğrencileri.
Sitem için reklam teklifi aldım, fiyat belirlemem gerekiyor,
CPM başına fiyat belirlemek istiyorum fakat bu işin şu anki piyasası konusunda pek bir fikrim yok.
Piyasayı düşürerek başka sitesahiplerini zora sokmak istemiyorum, makul bir fiyattan reklam alma düşüncesindeyim.
Sayfa üstü 10 000 (10 CPM) adet 468 60 reklam gösterimi için 15 milyon lira uygun bir rakam mı sizce?(CPM başına yaklaşık 1 euro)
Reklamverenler uzun dönemde de geçerli olacak bir fiyat istiyorlar, o nedenle kafam iyice karışmış durumda.
Birileri fikir verebilirse sevinirim.
Siz sitenize ne kadardan reklam alabiliyorsunuz veya alamıyorsunuz?
Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.
Günde birkaç bin kişinin ziyaret ettiği bir web sitem var.
Sitemin kullanıcıları genellikle 20-40 yaş arası çalışan insanlar veya üniversite öğrencileri.
Sitem için reklam teklifi aldım, fiyat belirlemem gerekiyor,
CPM başına fiyat belirlemek istiyorum fakat bu işin şu anki piyasası konusunda pek bir fikrim yok.
Piyasayı düşürerek başka sitesahiplerini zora sokmak istemiyorum, makul bir fiyattan reklam alma düşüncesindeyim.
Sayfa üstü 10 000 (10 CPM) adet 468 60 reklam gösterimi için 15 milyon lira uygun bir rakam mı sizce?(CPM başına yaklaşık 1 euro)
Reklamverenler uzun dönemde de geçerli olacak bir fiyat istiyorlar, o nedenle kafam iyice karışmış durumda.
Birileri fikir verebilirse sevinirim.
Siz sitenize ne kadardan reklam alabiliyorsunuz veya alamıyorsunuz?
Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.