İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Reklam Fiyatları ve İstatistikler

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Merhaba,

Bir arkadaşım için reklam fiyatlarınızı ve site istatistiklerinizi rica ediyorum. Eminim ki, bu başlık bir çok reklam veren için iyi bir kaynak olacaktır.

Reklam veren Bilişim ve İnternet Teknolojileriyle ilgili bir şirket. Bu nedenle, konuyla bağlantısı olan sitelerin yöneticileri cevap yazarsa sevnirim.

Teşekkürler.

Z

zeynelkoc

Misafir
Bilişim sitesine uygun olurmu bilmem ama yinede yazayım

MP3 Yukleme sayfasının altındaki banner alanına reklam alınacaktır. (www.themp3king.com/trk.php adresinden herhangi bir linke tıklayıp reklam yerini görebilirsiniz)

Site : themp3king.com
Günlük tekil Hit : 3.600
Günlük sayfa gösterimi : 16.000
Reklam Banner boyutu : 468*60
Reklam Fiyatı : aylık 125 milyon TL ye

Not : istatistikler ayın 1.09.2004-23.09.2004 tarihleri arası ortalama rakamlardır.

ek olarak reklamınız mp3lerim.com da yayınlanacaktır. Günlük 1000 tekil hiti mevcuttur.

Saygılar.
MSN : [email protected] ıcq:807978

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
www.dazlak.com

İyi.net eylul ayı ıstatıstıklerı;

24/09/2004 tarihine kadar

Tekil hit : 78.427
Sayfa dolaşımı : 781,126

Ana Sayfa Pop Up Pencere 300.000.000
Bütün Sayfalar 180*80 70.000.000
Alt Sayfalar 180*80 50.000.000
Ana sayfa 180*80 30.000.000

TTnet dekı sorunlar çözuldu galiba hitler yukselıyor artık...

Z

zeynelkoc

Misafir
güzel açıklamışsın ama başka bi konu da bi arkadaşın dediği gibi

keşke bunları demeden once arama ya girip *.mp3 diye aratıp sonra mesaj yazsaydın

SiteRehber.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yanlış hatirlamiyorsam intoko.com.tr dazlak.com a reklam vermişti.. Söylediklerinin ne kadar doğru ve ne kadar yanlış olduğundan bahsetmedim üstelik. sadece tarzindan bahsetmek istedim..

Neyse arkadaşım..., bırakda 5 yaşındaki çocuklar kullansin o kelimeyi o zaman... çünkü onlar neyin doğru neyin yanlış olduğunun farkina varamazlar...

mavilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
fifasct' Alıntı:
Hiç bir emek etmeden hiçbirşey yapmadan direk hitlerin üzerine konmak..

Lütfen yanlış anlamayın bende bi mp3 projesi düşünüyorum
1- Projenin sabırsızlıkla gerçekleşmesini bekliyorum.
2- Hiç bir emek etmeden hiçbirşey yapmadan direk hitlerin üzerine konmak.. demişsin projen gerçekleştirirsen emek vererek mi yapiliyor vermeyerek mi o zaman anlarsin.

F

fifasct

Misafir
@Mavilim
Arkadaşım iyi bir domain bulduğum takdirrıjeyi duyarsın merak etme :D.. Açık duruyor 1000 mp3 500 de midi..

@SiteRehber
verebilir biliyorum da.. Zamanında yardımcı olduğum bi arkadaşın eg-zotik sitesine de büyük bi firma reklam vermişti.. Ayrıca intoko reklama ihtiyacı olan bişey ve uyarlama.. Dİl değişikliği ile türkiyeye de gelmişler ötesi yok bence.

F

fifasct

Misafir
yani bilmiyorum siten güzel 2000 çoğul almış bir haftada iyi başlangıç için.

ama bence böyle kurumsal reklamlar için farklı şeyler olmalı
o farklı sitelerde burada yok gibi ?:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.