İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Reklam İzleyerek Para Kazan Sistemi Buldum (Yatırımsız Kazanma)

paylasim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,

Yatırımsız para kazanabileceğiniz bir sistem buldum. Daha önceden de vardı ama kazandıran reklamlar bölümünde reklam görünmüyordu. Artık yeni sistem kurulduğu için kazandıran reklamları kolayca görebilirsiniz. Ve kolayca kazanabilirsiniz.

Sistemde anlatacak pek bişey yoktur.
Sistem gayet sade, açık ve net tir. Üye oluyorsunuz. Kazandıran Reklamlara tıklayarak 10-20 saniye reklam izliyorsunuz ve kazanıyorsunuz. Genelde her reklam 2 kuruş kazandırır. (Bazen 1 kuruş ve 3 kuruş veya daha fazla olabilir.)

Reklamlar günün çeşitli saatlerinde görünür. 24 saatte bir kez tıklayabilirsiniz.

Alt ödeme limiti: 50 tl
Yalnız kazandığınız para 10 tl olduğunda sistemde paket alarak daha fazla kazanabilirsiniz.

Sistem ücretsiz üye olup reklam izlemenin dışında da kazandırmaktadır.
-Alt üye getirerek kazanabilirsiniz
-Paket alıp daha fazla kazanabilirsiniz (1 paket 10 tl dir.)
-Alt üyeleriniz paket aldığında daha fazla kazanabilirsiniz.

Sistem yeni olduğu için henüz ödeme kanıtım yoktur. Sistemi deneyerek bişey kaybetmezseniz. Sadece günlük bikaç dakika harcarsınız.

Sistem biraz profitclickingin daha sadeleştilmiş, basitleştirilmiş haline benziyor. Tek farkı para yatırmadığınız için risk yoktur.

Bu linkten üye olabilirsiniz: http://www.bireklam.tv/#6658
Refsiz link: http://www.bireklam.tv

Herkese Bol Kazançlar

Dr1980

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Konu hakkında açıklama güncel gelişmelerin paylaşışdığı bir başlık zaten mevcut
Lütfen forum kurallarına ve kullanıcılarına karşı saygılı olalım

Konunun güncel konuşulduğu başlık: Bireklam.tv

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.