İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Reklam Kıtlığı

B

besiktaslim

Misafir
0010101010101001001010110101110100100010101010 = 2AA92B5D22A? :D

google a kayıt olmayı dene
bak updated ödüyormuş :)

bizim türkler reklamdan ürker hakkaten yani sadece senin sitene girenlerden reklam almayı düşünüyorsan bence çok zor.
herkez kendi stratejisini belirliyor artık bence kendine bir yol çiz şimdiden ya reklam bekle yada adsense tarzında sitelere üye ol.

sadece belli bir alana yönelik tek site biçok iş yapmaya çalışan birçok siteden daha çok reklam alır bence.

reklam almayı düşünüyorsan siteni belli bi alanda öne çıkmış olarak gösterki o sektörden reklam alasın yoksa dediğin gibi zor olur bu iş.

B

besiktaslim

Misafir
hakkaten imza kurallarında böyle bir kural yoktu galiba yeni eklenecek :)
çok dikkat çekiyor ondandır belki
ama şimdilik kurallara uygun gibi

A

atakan_s

Misafir
türkelit' Alıntı:
Sorunun cevabını açtığın konunun başlığında kendin vermişsin zaten

:)
Haklısın, bence güven eksikliği de var.
Adam diyor ki ben bu adama reklam yayınlanmaya başlamadan önce parayı yollarım da, ya yayınlamazsa?
Site sahibi diyor ki, ben bu adamın reklamı yayınlarım parayı almadan da, ya sonradan yollamazsa?

Çok zor bir ortam..

A

atakan_s

Misafir
İmzadaki sorun nedir anlamadım, şu yazıyı yazarken bile bu sayıcıklar beliriyor orada burada, gerçekten iyinet'in en ciddi meselesiyse imzam değiştiririm ne olacak kimseyle uğraşacak değilim şu zamandan sonra

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
atakan_s' Alıntı:
İmzadaki sorun nedir anlamadım, şu yazıyı yazarken bile bu sayıcıklar beliriyor orada burada, gerçekten iyinet'in en ciddi meselesiyse imzam değiştiririm ne olacak kimseyle uğraşacak değilim şu zamandan sonra

Lutfen.....

A

atakan_s

Misafir
ne demek uzatma?
hani iyinetadmin en azından nezaket gösteriyordu.

A

atakan_s

Misafir
Evet demokrasiden anladığını zanneden insanlar, imzamı silerek ne kadar da güzel özetliyorsunuz kendinizi.

Foruma son mesajım, son girişim.

Kolay gelsin sizlere.

G

guajira

Misafir
tamam imzada sorun yok gibi. bir kinaye varsa bilemem tabii. ama atakan sende inat etme değiştir be kardeşim. ben imzama en büyük atakan bizim atakan yazıyor muyum?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.